Másfél év alatt 50 kiló + (beszélgetés)
ez igy van, ezzel egyet kell, hogy értsek...
Nekem pont fordítva van.Ha stabil kapcsolatban vagyok csak úgy szaladnak fel a kilók!:DDDDDDDD
Kapcsolati gondok miatt valóban lehet súly felesleg,nekem is volt,azt a kapcsolatomat be fejeztem,és most 58 kiló vagyok,a 164 cm magasságomhoz. Kezdődő depresszió jele is lehet,ha a hangulat szinte állandóan rossz,evéssel jutalmazza magát az ember lánya.Na ettől is szaladnak fel a kilók.Tapasztaltam.
Én is evős agyok!Sőt csináltam most egy két hónapos vitaminkúrát(Multitabs Immunot szedtem)ami alatt híztam 10 kilót!
Hát ilyenek vagyunk. Van aki nem tud enni, ha ideges, van aki meg állandóan rágcsál. Én is az utóbbihoz tartozom. De próbálom lekűzdeni, csaknem mindennap meditálok. S ilyenkor az agyamnak megmondom, hogy nagyon jól vagyok lakva. Próbáljátok ti is ki,hátha használ.
Nekem másfél hónap alatt 20 kiló jött fel. Azóta sem tudok tőle megszabadulni. Igaz, hogy nagyon stresszes időszak volt.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. A kapcsolatod problémáit pótcselekvéssel kompenzáltad. Ez bármelyikünkkel előfordulhat. HA lekötöd a gondolataidat valami mással, helyre fogsz jönni. Erre nagyon jó a sportolás. Ne hagyjál fel vele, még akkor sem, ha nem megy versenyszerűen. Nem a dobogó a lényeg, hanem te magad. Az sem baj, ha nem a teniszt választod. De bármilyen elfoglaltság jó, ami leköt, és eszedbe sem fog jutni a kaja. Sok siker kívánok hozzá.
szia
mesélj még bővebben
engem is érdekel
Bárminek is tűnik, valószínűleg nem fogjuk megtudni
szia
az nagyon sok nem.Komolyan másfél év alatt ennyit híztál?Nem lehet hogy betegség miatt? Nekem az nagyon soknak tűnik..
Mennyire kell szépen kérnünk, hogy elmeséld a "sztotit"?
Tovább..tovább...érdekelne engem is a story!
Szia, engem érdekelne a történeted...
Sziasztok !
A cím ből is kiderül hogy ......hát..........
na mind1 elszeretném nektek mesélni a velem történt sztorit!
Versenyszerűen teniszeztem 14 éves koromig de aztán szerelmes lettem jártam 1 fiúval több mint két évet és ellogtam edzésekről is hogy vele legyek és szinte sosem voltam edzésen és már elisment tőle a kedvem és teljesen abba hagytam! de akkor még jártam a fiú val csak mikor már szakitottunk addigra már (márakkor azalatt a két év alat is sikerült +5 kilót) de mikor szakitottunk nem volt kedvem vissza menni teniszezni és nem is mentem és hát teljesen össze törtem a fiúmiat folyton csak ettem ettem, ettem sikerült másfél év alatt 54 kilót és egy méretes nagy uszúgúmit szereznem hát ennyi
További ajánlott fórumok: