Más bosszantása (beszélgetős fórum)
A hoxán leginkább társalogni szoktunk, vannak akik csak azért jönnek fel, hogy "jeleket gyűjtsenek". Szinte sorban végig mennek a törzstagok listáján, mindenkinek küldenek jelet, és várják, hogy ők is kapjanak.
Ha ilyennel találkozok, az első alkalommal én is küldök neki vissza, de utána már szándékosan kerülöm, így előbb-utóbb kivesz a listájából.
Nekem küldhetsz bármit, nem szívom fel. Akár halálfejet is. Ennyire érint.
Kezeld a súlyának megfelelően.
Szerintem se.
Itt bizonyára tévedés történt.
Kidobattátok?
Mert a négy pirulából a másik három nem mostanában jelentkezett be.
A negyedik meg ki lett dobva.
Épp a minap küldtem véletlenrépát szétcsúnyítva egy sormintát.
Egyből ez a fórum jutott eszembe.
Kajszi, a troll, berépázott. Na nem, reméltem (tudtam) , h kellően rugalmas és kedves a címzett fórumtárs. De azért írtam neki, hogy bocsika - mert nekem kellemetlen volt.
Miért kerülgetitek a forró kását amúgy? Ki az a huncut tag? Miért nem beszéltek vele? Hm hm
Így van, nincs mindig kapacitása az embernek figyelemmel kísérni, hogy mit gyűjt valaki, és ha véletlenül más megy, és erre, aki kapja "idegállapotba kerül" és ennek keresetlen szavakkal hangot ad, na az már tényleg nevetséges.
A többi szerintem rendben van, a gyűjtés, a küldés stb..
Tulajdonképpen lehetne igazad.
DE!
Próbáld magad a másik oldal helyébe is képzelni.
Én is szeretek küldeni is meg kapni is.
Én is jó érzéssel veszem, ha valaki ismeretlenül is gondol rám.
Szerintem is ez egy gesztus.
Ám ha küld valaki, én viszonzom, nem "csúnyával", mert egy őszi falevél vagy egy fürt szőlő nem csúnya, de kapok egy levelet, hogy kikkkéri magának, hogy én azt küldtem, nem sormintáztam, az már több, mint nevetséges, és nem szeretnék többé felé jelküldő gesztust tenni.
Remélem, megérted.