Margit Kórházban mennyit kell fizetni fogadott szülésznőnek? (tudásbázis)
Ismerem a Burik dokit,voltam nála ügyeleten,tényleg rendes volt.
Én Dr.Mihályinál szeretnék szülni,remélem nem lesz
szabin és ott tud lenni.
Nem tudom meddig bírja a kisbaba odabent,de néha
úgy érzem már nem sokáig.
36 hetes vagyok.
Köszönöm :) bár annyira már nem kisbaba, 17 hónapos múlt.
Burik Zoltánnál szültem, 1000%-ig meg voltam vele elégedve, bátran ajánlom.
Köszönöm a hozzászólást!
Gratulálok a kisbabához!
Megkérdezhetem kinél szültél?
Köszönöm a tanácsot!
Nem semmi a 40 ezer,de majd meglátjuk,ha tényleg
ilyen sokat számít egy fogadott szülésznő akkor biztos
megéri.
Végül is nem mindegy hogy csak velünk foglalkozik
vagy még 3-4 vajúdóval.
Szia!
Fogadj, ha megteheted anyagilag, kb. 40 000 ft-ot szoktak adni szülésznőnek. Nekem csak orvos volt fogadva, de a szülés nagyrészében a szülésznő van veled, az orvos rádnézeget hogy, hogy vagy, engedélyezi a fájdalomcsillapítókat és a végén a kitolási szakaszban, utána varrásnál van nagyobb szerepe. Ha fogadott biztosan kiméletesebben mennek ezek a dolgok illetve akkor fontos ha császároznak. Tehát a szülésznő van igazából ott veled. Ha újra szülnék, én mindenképp fogadnék. :-)
A posztban fogadott szülésznőről volt szó. Ha elvárja, hogy bent legyen nála munkaidőn kívül is akár az már plusz szolgáltatás.
Azt viszont nem engedélyeném, hogy valaki a munkaideje alatt az őt megfogadó beteget lássa el. A fizetését azért kapja, hogy minden beteget egyformán lásson el, ha magánbeteggel van a többieket "károsítja" meg.
Hát igen, biztonságot jelent...
Nálam mondjuk az volt, hogy fogadott orvosom volt, és semmivel sem részesültek rosszabb bánásmódban a szobatársaim (3 csaj), akik nem fogadtak orvost. Annyi, hogy az én dokim éjszaka, felhőszakadásban bejött 30 km-ről megszüleszteni. Nekem ez akkor biztonságérzetet adott, de akkor, abban a helyzetben az éppen ott levő ügyeletes doki is szuper volt a "csak úgy beeső" kismamákkal. (De ugye nem látunk a jövőbe.)
Engem amúgy ezekben a szabott tarifákban az bosszant legjobban, hogy adózatlanul, zsebből zsebbe megy (miközben a doki a kórház eszközeivel, infrastruktúrájával dolgozik).
Köszönöm a válaszokat!
Az orvosom fogadott lesz,már megbeszéltem vele,összeget nem mondott.
Nem tudom hogy fogadjak-e szülésznőt?
Hallottam már mindenfélét,hogy jobb mint egy orvos
inkább szülésznőm legyen de én ragaszkodom az
orvosomhoz.
Azonban nem tudom mennyi lenne egy fogadott
szülésznő,ha nagyon sok akkor lehet hogy az már nem
fér bele a költségvetésbe.
Ezért érdeklődnék az ár miatt.
Tudom azt gondoljátok ha nincs pénz minek fogadok orvost hisz "ingyen" is szülhetnék.
De nekem biztonságot jelent az az orvos aki évek óta kezel,sajnos már két babát elveszítettünk nem mondom hogy az orvos miatt de akkor idegen orvoshoz kerültem nem biztos hogy az én orvosomnál máslépp alakult volna de ott van "lehet hogy mégis".Anyagilag meg azért vagyunk szétcsúszva mert hosszú évek óta babaprogramosok vagyunk.
Aki jár/járt ilyenre és normál fizetésből él annak ezt nem
kell ecsetelnem....
a lányom magándokihoz járt,és annál is szült.
előtte megtudta,hogy ki a legjobb,legkedvesebb szülésznő ,és megkérte,hogy legyen vele szüléskor!
lányom ugy gondolta,mivel a magánrendelésen ,plussz pénzt is szokott adni,nem ad szülés után pénzt. nem is adott,és ugyan olyan kedves ellátásban részesült,mint aki adott.3 óra hossza alatt megszületett az unokám!
nem szabad az orvosokat nagyon elkapatni,mert akkor sem végeznek jobb munkát. SŐT!
1 VIZSGÁLAT 10.000 FRT VOLT,ÉS 12.000 FRT-OT KAPOTT MINDIG!
Annak hívják, de nem büntetik, ha valami "fejes" - mondjuk egy főorvos - tud róla.
Különben nekem a "mennyit kell" szúrja a szemem. Semennyit sem kell, nem az alapján döntjük el, hanem utána, attól függően, milyen volt a hozzáállás az érintettek résézről.
De én nem vagyok ennek híve. A péknek sem adunk hálazpénzt, mert megsütötte a kenyeret, a tűzoltónak sem fizetünk, mert eloltotta a tüzet, a villamosvezetőnek sem adunk, mert vezeti a villamost... Röviden ne azért adjunk neki, mert elvégezte a dolgát, hanem, mert esetleg többet adott valamivel, ha más nem, kedvességből.
További ajánlott fórumok:
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- A Flór Ferenc kórházban ki tud jó szülésznőt?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Bp-i Margit Kórházban keresek szülésznőt-tapasztalatokat várok
- A Péterfy Sándor Utcai Kórházban melyik szülésznőt ajánlanátok?
- Székesfehérvári kórházban fogadott orvosnak mennyit "kell" fizetni a szülésért?