A Flór Ferenc kórházban ki tud jó szülésznőt? (tudásbázis kérdés)
Híves Gabriella, Sárközi Anikó,Ignáth Jánosné Éva!:)))Itt róluk esett egy kevés szó!:)
Az az igazság, hogy be kéne menned és körbe érdeklődni róluk!
Szia!
Már beszéltem az orvosommal, és sajnos a helyzet amibe kerültem saját hibámon kívül esik, és az övén :(
A kórházban a szülésznők is tudják ezt.Ettől függetlenül nem tudom kihez forduljak.Mindenképpen olyan kell aki tud jönni ha hívom.
Ahogy látom, már vészesen közeleg a szülés ideje. Nem akarlak elkeseríteni, de gyanítom, hogy már senki nem fog elvállalni.
Ha van saját orvosod, akkor inkább tőle kérjél tanácsot-segítséget.
Én csak azt tudom, aki az enyém volt, de nem voltam vele 100%-osan megelégedve!:(
A hozzászólások elején van pár név, mazsolázgass!:)
Sziasztok!
Sürgősen szülésznőre lenne szükségem!
Tudtok olyat ajánlani akinek a bejárása megoldott?!
A hoxán sajna vajmi kevés ember tud nyilatkozni a Flór Ferenc kórházról és az ott dolgozókról!:((
Én Erdélyi Zsolthoz járok és nagyon szimpi, de megkéri az árát rendesen!:(
Sziasztok!
Tudna nekem vki olyan szülészt ajnálani a kistarcsai kórházból, aki nagyon normális és nem mondja meg előre, hogy mennyit kér a szülésért, hanem annyit adok, amennyit tudok?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv, Vedus
Megkérdezhetem, hogy ki mennyit adott a fogadott szülésznőjének?
Ha akarjátok, írjátok meg priviben!
Köszönöm!:))
Sziasztok!
Sárközi Anikó nagyon kedves, csinálta nekem többször is az NST-t, de az én választott szülésznőm Ignáth Jánosné Éva volt. Már a terhesgondozás alatt többször is találkoztunk, bemutatta a szülőszobákat, elmondta a helyi szokásokat. Aztán végül császármetszés lett, de végig bent volt ott is, illetve biztatatt, hogy majd a következő alkalommal "szülünk". Aztán a kórházban töltött napok alatt is megnézett minket. Úgy néz ki, hogy lesz következő alkalom, úgyhogy én gondolkodás nélkül mellette teszem le a voksomat.
Köszönöm szépen, na most fel van adva a lecke, hogy kit válasszak!:)
Nekem az előző szülésemnél fogadott szülésznő volt a Flórban, de nem voltam megelégedve, pedig a terhesség alatt nagyon rendes volt!
A szülés alatt is csak semmi pluszt nem nyújtott kivéve a gátvédelmet, amiért nagyon hálás vagyok a mai napig neki!:)
Köszönöm szépen a segítséget!:)
Ha valakinek még van jó tapasztalata, akkor írjon nyugodtan!:)
A hugomat, Híves Gabriellát tudom ajánlani a Flór Ferenc kórházból. Nem azért, mert a hugom, de nagyon lelkiismeretes, szívét, lelkét beleadja mindenbe és maximálisan a kismamákért él-hal.
Ha én is oda kerülök (gyerekvállalás), 100%-g rá fogok hagyatkozni!
Na akkor majd holnap, mert itt alszom el a gép előtt!
Jó éjt neked!:)
Mandula!
Elküldtem a privit!:)
Sziasztok!
2 éve szültem a fiamat, az ügyeletes orvos és szülésznők láttak el. A dokikkal nem volt gond, az egyik szülésznő nagyon kedves volt, a másik...
Most decemberre várom a második babát, a szülésznő kérdés még mindig dilemma, mert az első baba császáros lett végül, így bár megpróbáljuk természetes úton most is, de azért nagyobb esély van a császárra. Akkor meg nem nagyon kell a szülésznő.
De ha valakit érdekel, Sárközi Anikóról csak jót hallottam, én már többszr beszéltem is vele (egy faluban lakunk), szakmailag és emberileg is nagyon jó (nem csak azokkal, akik megfogadták őt). Ha esetleg valakit érdekel az ő elérhetősége, privátban szívesen megadom.
Viszont az érdekelne, hogy ti kivel-kikkel nem voltatok megelégedve? Ha nem akarjátok nyilvánosan, privátban is írhattok.
Sajnos azt kell mondjam, hogy igen!Valószínű az, de hallottam olyat is, hogy valaki fogadott és nem foglalkoztak vele meg olyat is, hogy nem fogadott és meg volt elégedve a bánásmóddal!
Nagyon anyagias világban élünk!
Az orvosokon me ugye nagyon sok múlik, ezért a legtöbben fizetnek, mint a katonatiszt!
További ajánlott fórumok:
- A kistarcsai Flór Ferenc kórházban szülök/szültem 2012-2013-ban
- Akik a Flór Ferenc Kórházban szültek, segítsetek légyszi!
- Véleményeket szeretnék olyan anyáktól, akik a Flór Ferenc kórházban szültek ügyeletesnél, hogy mik a tapasztalatok!?
- Kistarcsán a Flór Ferenc kórházban mennyibe kerül most egy alapítványi szoba?
- Hogyan zajlik a HSG vizsgálat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban?
- Pest megyei Flór Ferenc kórházban műtöttek valakit közületek? Epekőműtétre készülök....