Marcipános sütemény recept
A Marcipános sütemény hozzávalói:1/2 kg darált keksz,
25 dkg margarin,
30 dkg porcukor,
10 evőkanál forró tej,
2 evőkanál kakaó,
mandulaaroma,
tetejére:
csokimáz.
A Marcipános sütemény elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd ketté vesszük. Egyik felébe 2 evőkanál kakaót teszünk, másik felébe mandulaaromát. Tepsibe sütőpapírt teszünk, a kakaós réteget szétnyomjuk (legegyszerűbb, ha egy sütőpapírt teszünk a tetejére is, és sodrófával elnyújtjuk), majd a mandulaaromás réteggel is ugyanígy járunk el. Tetejét csokimázzal bevonjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. ápr. 3. 16:09
A marcipános sütemény elkészítési módja és hozzávalói.