Marcipános mokka bonbon recept
A Marcipános mokka bonbon hozzávalói:2 evőkanál instant kávépor (cukrozatlan),
1 evőkanál langyos víz,
200 g marcipán,
1 narancs reszelt héja,
40 g cukor,
1 tasak bourbon vaníliás cukor,
25 g fehér csokoládé
A Marcipános mokka bonbon elkészítési módja:
A kávéport vízben feloldjuk. A marcipánt átgyúrjuk, apró darabokra vágjuk, és egy keverőedénybe tesszük. Hozzáadjuk a kávét, a narancs reszelt héját, és konyhai robotgéppel sima masszává keverjük. Egy teáskanál segítségével a masszából kis golyókat formálunk. A cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd a golyókat megforgatjuk benne. A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, nejlon tasakba tesszük, és jól lezárjuk. A tasak egyik sarkát picit levágjuk, majd az olvadt csokoládéval a golyókat tetszés szerint díszítjük. Bonbonos papírformákba helyezve kínáljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: monit007, 2009. okt. 15. 16:35
A marcipános mokka bonbon elkészítési módja és hozzávalói.