Már kész esernyőgyűjtemény van itthon, mert nyilván akkor... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. lolita2112
febr. 21. 06:00
nekem akkora esernyom van ami siman belefer a retikulonben,gondolom van otthon is ilyen!
6. kalmanka511 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 21:55
Nagyon egyszerű a megoldás. Nézd meg mindig előre az időjárás jelentést és akkor nem ér meglepetés. Én is azt teszem.
febr. 20. 21:33
Végülis nem baj, hogy ha több van. :)
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 20. 20:42
Felszámoltam 2 butikot és eladtam egy halom különleges mintázatú esernyőt bagóért
3. globus
febr. 20. 20:39
Tegyél egy összecsukhatót a táskába. Legyen veled 40 fokos melegben is. Kb. 80 szükségtelen cipelésre jut 1 indokolt :)
2. Myra
febr. 20. 18:51
Van aki szalvétát gyűjt , van aki esernyőt😀
febr. 20. 18:51
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam?
- Nem vettek fel az egyetemre. Akkor, ha egy évet csak úgy itthon leszek kell TB-t fizetni?
- Ha negatív adósként van valaki nyilvántartva a KHR-en, akkor számlához tartozó hitelkeretet sem kaphat?
- Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki?
- Ha valakinek semmissé nyilvánítják a takarékbetétkönyvét, akkor a rajta lévő összeggel mi lesz?
- Ha egy nő szülés után lesz szklerózis multiplex beteg, akkor az súlyosabban nyilvánul meg, mint általában?