Már évek óta kinéztem magamnak egy bak férfit és ő is engem... nézegetjük egymást, de nem tesz semmit. Megtegyem az első lépéseket? (rák nő) (beszélgetés)
Ha magadba nézel talán rájössz hogy milyen is vagy. És konkrétan nem a hűtlenség a lényeg hanem az irányító személyiség,az önfejűség,és számtalan olyan dolog ami által a bakok vezér egyéniségek.
Amúgy pedig gratulálok :)
Nézd, ha nekem szimpatikus valaki, nem azt fogom nézegetni, milyen jegyben született.
Mondjuk érdekes is lenne, hogy valakiről lemondjak csak azért, mert ez vagy az a csillagjegye...
Amúgy azt sem tudom, mi illik egy Oroszlánhoz.:-)
A horoszkópban lehet valami. Nem tudom. Bak létemre 3 hatalmas szerelmem Halak jegyű volt, ami állítólag stimmel a Bak jegyhez. Egyik sem volt képes kitartani mellettem.
De ez a bakom már 21. éve van velem. van :D És tuti biztos vagyok abban, hogy nem csalt meg. Mint ahogy én sem őt. :)
Megnyugtatlak Vanessza7 :)
Elég jól bírjuk :)
Egyébként ez mekkora butaság már. ..szerintem nem épp a csillagjegy a fő jellemzője valakinek.
Akkor már inkább az, hogy milyen ember.
Jaaaa?
Namármost: a nő nézte ki magának a pasit, ő kezdte el nézni. Akkor mit csodálkozik, hogy a pasi nem szólítja meg?
Na a Bak is megteszi..
:D
:D
Vagy éppen most másokat nézeget.
Hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe!! :D
Zseni vagy!!
Azt mondják sok jó ember kis helyen is elfér. Viszont én nem Noé vagyok a bárkás krapek. :DD
Sok sikert hozzá! Nem könnyű manapság. Még itt is lehet ezt-azt olvasni. :)
(Egyébként senkivel szemben nincsenek előítéleteim. Nyugodtan lehetsz akár l.boszi is. :D)
Nem vádollak. :) Isten ments. Én szeretem az....embereket...ha sokan vannak akkor is. :D
Párom? Hmm....majd keresek egyet... ;)
:DD
Csak nem plagizálással vádolsz? :)
Mindjárt gondoltam! :DD
Sőt hozd a párodat is!! :DD
Mellesleg úgy hívják Béke & Nyugalom. :D
Deee! Én nagyon tudok értékelni :D
Akkor most már tudom hogy annak a lakatlan szigetnek Leszboszi sziget a neve... ;)
Nem veszem tolakodásnak ha meghívsz nyugi :D
Gondoltam megspórolok Neked egy-két sort. :D
És még csak nem is értékeled!! Hát ilyet!! :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Mit kéne tennem? Megtegyem ezt a páromnak ha ő ettől érzi jól magának?
- Magára maradt anyuka kér segítséget, hova forduljon, milyen lépéseket tehet?
- Milyen lépéseket tesz a gyermekvédelem ha az apa nem megfelelő körülmények közt neveli a lányát?
- Mennyi esélyünk van erre? Hogyan tegyük meg az első lépéseket?
- Várjam meg, míg a férfi hozza fel az összeköltözést? Vagy megtegyem én?
- Szeretném lecserélni a vírusirtómat. Milyen lépéseket kell végrehajtsak?