Mit kéne tennem? Megtegyem ezt a páromnak ha ő ettől érzi jól magának? (beszélgetés)
Nahát, ez butaság.
Egyszer használj kéztörlő kendő helyett véletlenül intim törlőkendőt, utána egyél valamilyen gyümölcsöt, akármit, amit a megtisztított kezeddel fogsz meg. Rájössz, hogy ez a törlőkendő atom keserű, akármivel itatják át.
Nem mond igazat, ha neki ízlik az intim törlő.
A Cuncinak van a legfinomabb illata, íze.
Én nem szoktam lemosni magamról nyalakodás után, hogy minél tovább érezhessem azt. :)
:DDDDDDD
Mondanám neki ny..ld ki akkor anyádat, hátha az övé tisztább.
Beteg!
Ami még hihetetlenné teszi a történetet az az, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy pasi foglalkozzon a betét cseréjével.
Még is, hogyan? Éjjel-nappal együtt vannak és meg kell mutatni a csere után, hogy kidobja? Vagy végig nézi a műveletet?
Mér így is sok olyan infót adtunk a perverznek, hogy tudjon élvezkedni.
Szerintem zárjuk le a témát...
nagy az isten állatkertje...
autó meg markoló gép?..hmmm...
mikor annyi édes punci van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni...
én már hallottam porszívóról is...
na de tényleg, hát ott van mindjárt a jobbkeze..-)
Erről is volt videó, ha jól emlékszem el is tiltották az állataitól. Állítólag azok voltak a háreme, ló, koca, kecske...döbbenet.
Meg volt a debreceni férfi, aki meg fával és ott még csókolózás is volt. Arról is volt videó.
Ha nem látnánk ezeket a felvételeket el sem hinnénk, hogy ilyen sokféle szexuális perverzió van.
És ugye az említett esetek nem is a négy fal között történtek.
A fene vigye el a mocskos pofáját, úgy néz ki ilyen is van. (Nagyon beteg.)
Ajánlanám neki hogy játszon vele otthon, elbújva. Itt meg tudja venni a hozzávalókat.
Meg a dunaharaszti kocakúró.
Szóval egy betét tényleg semmiség.
Volt az a pécsi fantom, aki autókkal szexelt, arra céloztam. Nem hallottál róla?
Sok áldozata volt.
"Van aki az üzemanyagtöltőnyílással is szexel"
Ezt nem tudom elhinni, talán én hitetetlen-kutya vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mozaik család - a páromnak gyereke van...
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szabad utat engedek a páromnak.
- A páromnak szeretője van......
- Már évek óta kinéztem magamnak egy bak férfit és ő is engem... nézegetjük egymást, de nem tesz semmit. Megtegyem az első lépéseket? (rák nő)
- Várjam meg, míg a férfi hozza fel az összeköltözést? Vagy megtegyem én?