Már a falat kaparom lassan, de nem fogok prostihoz menni.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha én össze tudok kaparni 2 faszit, akivel nem vagyok, nem létezik, hogy te nem találsz egy nőt.
Bocs, mohát már megcaináltam, csak a szex maradna.
Nagyon sírnék, ha így lenne. Aztán együtt mehetnénk a temetőbe próbafekvésre akár holnap.Főleg, ha nincs többé kávé.
Nem lehet, hogy azért keresel rosszul, mert azonnal szerelmet akarsz látni?
Köszönöm a tanácsokat, próbáltam már többféle módon is ismerkedni, de mintha átok ülne rajtam... Tematikus csoportokban is (túrázás). Egy valamit nem próbáltam még, hogy utcán szólítsak le valakit, de szerintem ennek az esélye a nullával egyenlő hogy hasonló élethelyzetben legyünk és bejöjjek is a másiknak.
Vagy 40 évesen már el kell fogadni hogy lefőtt a kávé, ennyi volt?
Miért?
Nőként még egyszerűbb.
Én még mindig ezekkel lógok.
De jól vagyok így.
na de, na de....
Már a falat kaparja lassan...
A paráznaság jó dolog...
Nem társkeresőztem soha, de barátaim közül többen is találtak párra így - igaz, sok-sok vakvágány után.
Azt tudom tanácsolni, hogy ne ragadj le egy ismerkedési módnál. Sokszor a közös érdeklődés köré szerveződött közösségekben szövődnek szerelmek. Szóval, ha van valamilyen hobbid (azért jó, ha nem nagyon pasis :)), érdeklődési köröd - pl. valamilyen sport, képzőművészet stb. -, keress olyan közösséget, ahol hasonló érdeklődésű emberek tömörülnek. Fontos, hogy élőben találkozz velük.
Mert van önbecsülése?
Van a barátnőfíling, ugye, sokszor felálért, aminek az a lényege, hogy a prosti úgy tesz, mintha élvezné, és kötődne a klienshez, mert utóbbi egója nem bírja el, hogy a csaj, miközben használják, arra gondol, hogy be kell fizetni a számlákat másnap... A FI ennél igényesebb, úgy tűnik.
Hansika! Most mért kell paráznaságra buzdítani? :) Erre azt mondanák a régi "öregek", hogy aki az ördöggel cimborál, az bizony kínnal fizet...
Feltételezem, szívesebben fogadna néhány udvarlási tippet.
Már a falat kaparom lassan, de nem fogok prostihoz menni....
De miért nem?
mestermunkát csak szakembertől..-))
kerül amibe kerül...
A régi barátom, kesőbb tanúm kurvázni ment. Nem tudom, miért. Hacsak nem azér, mert rossz nökkel kezdett, és utána feladta.ő mert régóta nem volt nővel, a másik barom szîntén. Ő azt mondta: fél éve nem hallottam női hangot sem Dubaiban.
Az apám elél. Tudom, ha hazaért. talán akkor inkább elhuztam,ha ott kalktam.
Nem csak ez a két alternatíva létezik.
A legtöbb kapcsolatban akkor érkezik el a szex ideje, amikor a szimpátia és a kémia megvan - de ez még nem szerelem. Ezekben a kapcsolatokban megvan a potenciál, aztán vagy szerelem lesz belőlük, vagy nem.
Nem lehet, hogy ezeknek is érdemes lenne esélyt adnod?
Szerintem ezzel az "előbb szerelem, azután szex" elvárással túl magasra lősz. De értem, arra vágysz, hogy törődést kapj és törődést adhass.
Érdekes... viszonylag normálisnak tűnő, megfelelő értékrenddel rendelkező pasi, aki magát nem is tartja csúnyának, nem talál párt...
Drámai a helyzet 😆
Viccesek vagytok, jók a hozzászólások :D
Férfi létemre (sajnos ?) nem tudok olyan lenni mint a többiek és különválasztani a lelket a testi vágyaktól.
Te olyan gyakorlatias vagy!
Nálam a balkonon újra és újra visszanövő mohát kell lekaparni.
2024-et írunk ... Nem csak ez a két megoldás létezik.
Tinder? Kiválóan használható testi vágyak megélésére.
További ajánlott fórumok:
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- -5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol?
- Szereted ha lassan és érzékien a nyakadba csókolnak?
- Én, a várandós, egygyermekes, lassan diákká váló élettárs és háziasszony
- Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?