Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Már a falat kaparom lassan, de nem fogok prostihoz menni.... fórum

Már a falat kaparom lassan, de nem fogok prostihoz menni.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

30. zolo
jún. 28. 13:49
A baj már ott kezdődik, hogy 40 évesen idosnek gondolod magad. Vannak akik 60 után jönnek össze. Nem a városra gondoltam. Látod ez is egy poén. A nők azt szeretik, ha egy pasi határozott, vicces lehet rá számítani. Szerintem te túl komolyan veszel mindent, túl precíz vagy. Ezzel elijeszted a nőket. Ismerkedni sok helyen lehet. Buszon, üzletben akár még utcán is pl útbaigazítást kér valaki. Esetleg ezt te is teheted. A lényeg azon van, hogy természetes legyél. Nem kell túl bonyolítani semmit. Szerintem inkább az onbizalmaddal van a gond. Már élre félsz ha nemet mond valaki. Na és mi van akkor. Nincs itt a vilagvege.
jún. 21. 01:59

Ha én össze tudok kaparni 2 faszit, akivel nem vagyok, nem létezik, hogy te nem találsz egy nőt.

Bocs, mohát már megcaináltam, csak a szex maradna.

jún. 21. 01:43

Nagyon sírnék, ha így lenne. Aztán együtt mehetnénk a temetőbe próbafekvésre akár holnap.Főleg, ha nincs többé kávé.

Nem lehet, hogy azért keresel rosszul, mert azonnal szerelmet akarsz látni?

27. Miss Sárika (válaszként erre: 25. - Hansika)
jún. 20. 18:11
Az igazságot ritkán becsülik meg, pedig sok időt és sok fölösleges és érdektelen mellébeszélést takarít meg… 🙂
jún. 20. 16:46
Én meg azt, gondolom hogy az a normális ha az után szexel valakivel ha már szerelmes is belé az meg felháborító hogy van aki buzdítja hogy prostihoz menjen
25. Hansika (válaszként erre: 23. - Miss Sárika)
jún. 20. 12:34
Írtam.....-)))
jún. 20. 11:56

Köszönöm a tanácsokat, próbáltam már többféle módon is ismerkedni, de mintha átok ülne rajtam... Tematikus csoportokban is (túrázás). Egy valamit nem próbáltam még, hogy utcán szólítsak le valakit, de szerintem ennek az esélye a nullával egyenlő hogy hasonló élethelyzetben legyünk és bejöjjek is a másiknak.

Vagy 40 évesen már el kell fogadni hogy lefőtt a kávé, ennyi volt?

23. Miss Sárika (válaszként erre: 21. - Hansika)
jún. 20. 09:14
Mért jó? Röviden felvázolnád? :)
22. Lady Lavender (válaszként erre: 13. - Pulcsis)
jún. 19. 14:49

Miért?

Nőként még egyszerűbb.

Én még mindig ezekkel lógok.

De jól vagyok így.

21. Hansika (válaszként erre: 18. - Miss Sárika)
jún. 19. 13:20

na de, na de....

Már a falat kaparja lassan...

A paráznaság jó dolog...

jún. 19. 13:07

Nem társkeresőztem soha, de barátaim közül többen is találtak párra így - igaz, sok-sok vakvágány után.

Azt tudom tanácsolni, hogy ne ragadj le egy ismerkedési módnál. Sokszor a közös érdeklődés köré szerveződött közösségekben szövődnek szerelmek. Szóval, ha van valamilyen hobbid (azért jó, ha nem nagyon pasis :)), érdeklődési köröd - pl. valamilyen sport, képzőművészet stb. -, keress olyan közösséget, ahol hasonló érdeklődésű emberek tömörülnek. Fontos, hogy élőben találkozz velük.

19. fortissimafingus (válaszként erre: 17. - Hansika)
jún. 19. 13:03

Mert van önbecsülése?

Van a barátnőfíling, ugye, sokszor felálért, aminek az a lényege, hogy a prosti úgy tesz, mintha élvezné, és kötődne a klienshez, mert utóbbi egója nem bírja el, hogy a csaj, miközben használják, arra gondol, hogy be kell fizetni a számlákat másnap... A FI ennél igényesebb, úgy tűnik.

18. Miss Sárika (válaszként erre: 17. - Hansika)
jún. 19. 12:08

Hansika! Most mért kell paráznaságra buzdítani? :) Erre azt mondanák a régi "öregek", hogy aki az ördöggel cimborál, az bizony kínnal fizet...

Feltételezem, szívesebben fogadna néhány udvarlási tippet.

jún. 19. 11:49

Már a falat kaparom lassan, de nem fogok prostihoz menni....

De miért nem?

mestermunkát csak szakembertől..-))

kerül amibe kerül...

jún. 18. 18:25
Nem úgy értem, hogy görcsösen "a mindenképp szerelmet" keresem. Annak is nagyon örülnék, ha már szimpátia és kémia lenne. Persze, aztán lehet belőle szerelem. Csak valahogy úgy érzem, senki sem akar annyira ismerkedni hogy egyáltalán bármi kialakulhasson.
jún. 18. 18:13

A régi barátom, kesőbb tanúm kurvázni ment. Nem tudom, miért. Hacsak nem azér, mert rossz nökkel kezdett, és utána feladta.ő mert régóta nem volt nővel, a másik barom szîntén. Ő azt mondta: fél éve nem hallottam női hangot sem Dubaiban.

Az apám elél. Tudom, ha hazaért. talán akkor inkább elhuztam,ha ott kalktam.

jún. 18. 17:57

Nem csak ez a két alternatíva létezik.

A legtöbb kapcsolatban akkor érkezik el a szex ideje, amikor a szimpátia és a kémia megvan - de ez még nem szerelem. Ezekben a kapcsolatokban megvan a potenciál, aztán vagy szerelem lesz belőlük, vagy nem.

Nem lehet, hogy ezeknek is érdemes lenne esélyt adnod?

Szerintem ezzel az "előbb szerelem, azután szex" elvárással túl magasra lősz. De értem, arra vágysz, hogy törődést kapj és törődést adhass.

13. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 16:40

Érdekes... viszonylag normálisnak tűnő, megfelelő értékrenddel rendelkező pasi, aki magát nem is tartja csúnyának, nem talál párt...

Drámai a helyzet 😆

12. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 15:38

Törött mindkét kezed és nagy álló tükröd is?

Ha +értő fülekre vágysz ajánlom

[link]

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Globus)
jún. 18. 15:37
Hidd el, én sem értem. Voltam fent pár hónapot Tinderen, normálisan viselkedtem és a külsőm is hoz egy normális átlagot szerintem. Két randim volt, az egyik nő nem engem keresett, a másikkal meg a nagy távolság miatt nem lett volna értelme a dolognak. Szóval a Tinder szerintem csak a nőknek működik.
jún. 18. 15:30

Viccesek vagytok, jók a hozzászólások :D

Férfi létemre (sajnos ?) nem tudok olyan lenni mint a többiek és különválasztani a lelket a testi vágyaktól.

9. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
jún. 18. 13:52
Sőt, ha nóképű, még szexelek is. Felülmúlom az ajánlatod :P
8. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Andi6020)
jún. 18. 13:50

Te olyan gyakorlatias vagy!

Nálam a balkonon újra és újra visszanövő mohát kell lekaparni.

7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 13:33
Gyere hozzánk. Le kellene kaparni a folyékony tapétát.
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 13:28
Nem értem. 2024-ben már nem kell reménytelen köröket futni, ha normálisan viselkedsz, társkeresőn egy hét alatt összejön. Nagyjából mindenki ugyenerre vár.
jún. 18. 13:06
A Két pasi meg egy kicsiben volt, mikor Charley szerelmi bánatos volt, hogy olyanokat kért a prostitól, hogy lapozgast a magazint, azán nézz rám, és forgasd a szemed XD
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 12:23
Díjazom. :)
jún. 18. 12:04

2024-et írunk ... Nem csak ez a két megoldás létezik.

Tinder? Kiválóan használható testi vágyak megélésére.

jún. 18. 11:50
Prostinak is mondhatod, csak választ nem kapsz rá. Bár van az a pénz, amiért még azt is :DDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook