Már 3 napja nincs székletem, mit tegyek? (tudásbázis)
Már azóta sikerült a kávé+szilvalekvár együtt meghozta a hatását
Azért köszi a tippeket jól fognak jönni ha máskor is lesz ilyen(nálam amúgy elég gyakran szokott lenni már kiskorom óta szenvefek ezzel sajnos:()
Nekem a lenmag vált be, de rendszeresen kell ennem. Napi 1 evőkanál joghurtba keverve. A lekvár, zabpehely, zabkorpa nekem semmit sem használ. Az útifű maghéj szintén jó, csak én nem ehetem. Persze elegendő folyadék és mozgás is kell.
Ami még segíthet:
Tudok hatékonyabbat.🙂
Keserű só langyos vízben.
Fél óra és egy napig nem lehet elhagyni a lakást.🤣
Hosszú távon mindennap minimum 2l víz. Ha hirtelen kell a megoldás, akkor szilva. (Aszalt vagy lekvár)
A glicerin kúp is csak akkor és ott segít, rövid távú tünet kezelés csak. Azt kéne megtudnod (mondjuk egy erre szakosodott orvostól) hogy mi lehet az ok, és azt kezelni.
Eszel elég rostosat? Iszol eleget?
Nálunk nővérem szenvedett ezzel kiskorától kezdve, anyukám mindig házilag készített neki karamellás tejet.
Nekem kislányaim szemvednek mikor az istennek se tudok beléjük könyörögni a választékos étrendet.
Ilyenkor nekik a joghurt, szilva lekvár, tömény gyümölcslé szokott segíteni. A kicsinek van mikor csak a glicerin kúp.
Laevolac szirup esetleg.
Már ez a 3.nap hogy nincs normálisan székletem csak ilyen kemény bogyós
Sajnos nálam ez állandó probléma
már kiskorom óta szenvedek ezzel
A háziorvos glicerin kúpot ajánlott viszont most az sem segít:(
Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Milyen hashajtót szedjek terhesség alatt, ha nincs székletem napokon át?
- 7 napja nincs székletem, de nem fáj a hasam, és nem is érzem az ingert, mi segíthetne?
- Tud e valaki segíteni? Már 4 napja nincs székletem! Nincs itthon gyógyszerem, mit tehetek?
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- A fiamnak(4 honapos) mar 5 napja nincs szeklete, mit tegyek?