Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mángold leves recept

Mángold leves recept

A Mángold leves hozzávalói:
30 dkg mángold levél
2 db burgonya
1 db vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
étolaj

bors
(vegeta)


A Mángold leves elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk,az összevágott mángold leveleket hozzáadjuk.Felöntjük vízzel,sóval ,őrölt borssal(vegetával) ízesítjük.A hámozott ,kockázott burgonyát a levesbe tesszük.Ha megpuhult a burgonya akkor az egészet összeturmixoljuk.Végül belekeverjük a tejszínt,összeforraljuk. Pirított zsemlekockával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mángold leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook