Mangold felfújt recept

3 csokor mangold
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
200 gr brindza
4-5 nagy tojas
8 ek liszt
so,bors
szerecsendio
A Mangold felfújt elkészítési módja:
A hagymat kockara vagjuk, megpiritjuk beledobjuk a felapritott fokhagymat, lehutjuk. Felverjuk a tojasokat, belekeverjuk a lisztet, fuszereket, a villaval jol osszetort brindzat. Hozzaadjuk a leforrazott, felapritott, lehutott mangoldot es kikent jenaiban (kb20x30) 180 fokon kb 40 perc alatt megsutjuk.
Spenottal is meg lehet kesziteni
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2011. okt. 8. 07:44
A mangold felfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.