Malomkalács recept

A Malomkalács hozzávalói:
1 kg liszt
0,5 kg kristálycukor
3 csomag vaníliás cukor
pici só
1 csomag sütőpor
4 tojás
25 dkg Rama margarin
ha szükséges egy pici tejföl


A Malomkalács elkészítési módja:
A lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral sóval, a tojásokkal, a Rama margarinnal és a sütőporral összekeverjük, ha szükséges egy kis tejföllel lágyítjuk. Kis golyókat formálunk belőle és malomkalács sütőben kisütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A malomkalács elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook