Málnás krémtúró recept
A Málnás krémtúró hozzávalói:15 dkg málna ( friss)
40 dkg sovány túró
1.5 ek porcukor
2 teáskanál citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj ( reszelt )
A Málnás krémtúró elkészítési módja:
A málnát óvatosan megmossuk. 20 szemet félreteszünk a díszítéshez. A krémtúróhoz adunk 1 ek porcukrot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat, majd alaposan összedolgozzuk. Két tálba elosztjuk a málnát, a maradék porcukrot elosztjuk rajtuk, majd villával kissé összetörjük (nem pépesre). A krémtúrót a málnára halmozzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük, majd legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2014. márc. 24. 06:39
A málnás krémtúró elkészítési módja és hozzávalói.