Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Málna vörösborban recept

Málna vörösborban recept

A Málna vörösborban hozzávalói:
40 dkg málna
1 citrom
2 ek cukor
6 dl vörösbor
1 ek konyak
1 tk szegfűszeg
1 db fahéj


A Málna vörösborban elkészítési módja:
Mossuk meg a málnát tegyük háztartási papírtörlőre száradni. Mossuk meg a citromot, töröljük szárazra és vágjuk karikákra. Négy poharat rakjunk körbe szép citromszeletekkel (a két vége majd kell), majd osszuk szét bennük a málnát. A bort szegfűszeggel és fahéjjal felmelegítjük, de nem forraljuk fel, majd lehűtjük és összekeverjük a cukorral. Ízesítsük konyakkal és néhány csepp citromlével. Locsoljuk meg a gyümölcsöt a vörösboros keverékkel, és hűtsük néhány percig a mélyhűtőben, mielőtt tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A málna vörösborban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook