Majomszeretettel neveltek fel. Nem tanítottak velem... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Miről csúsztál le, arról, hogy lábra állj ?
Soha nincs késő, ha meg nem teszed, akkor ne panaszkodj. Vegetálj, nyalogasd a sebeidet, de NE árts másoknak ?
Gyengék voltak a szüleid, ez tény, de már felnőtt vagy, így te vagy felelős a tetteidért.
Változtass, változz meg!
Tudod mik a hibáid, ez jó. Ezeken csiszolj, mert nem lehetetlen.
Ne másokat okolj, ez már úgysem segít.
Ne másokat kínozz, mert ez a legrosszabb, amit tehetsz.
Tegyél magadért, légy arra büszke és ne másokat hibáztass és büntess.
Szerintem jó példa Valastyák Fanni (Nemazalány)
Az Ázsia Expresszben láttam őt először. Elmondta, hogy egy agyonféltett kislány volt. Még a zebrán sem mert keresztül menni. A játékban elé kerülő
nehézségektől megrémült és rettenetesen hisztizett.
A játék végére megerősödött, nagyon akart győzni. Meg tett ezért mindent és sikerült.
Te is tegyél meg mindent, ne hisztizz, állj lábra és legyél a magad ura. Ha nem vagy erre képes, rossz ember maradsz.
Mutasd meg, hogy képes vagy normális emberként viselkedni önerőböl.
Nem tudom ,mi az a helikopterszülő. Engem úgy neveltek, hogy elhalmoztak cukorkával, játékkal,mindent megkaptam, amit akartam, azonnal odaadták.Én vagyok a legszebb, legokosabb kislány, jószívű is voltam, de borzasztóan hisztis, amíg nem akartam meg amit akartam.Nem akarták, hogy visítsak, ezért adaadták a hiszti tárgyát.
Volt egy barátnőm, és őt nagyon féltettem,ha jött egy 3. fél, ki is álltam a játékból, mert úgy éreztem, én nem kellek oda.
További ajánlott fórumok:
- Téged mire tanítottak az évek?
- Az elmúlt években mire tanítottak a kudarcok?
- Ti hogyan tanítottátok meg a gyerekeket egyedül enni, bilire szoktatni és rávenni hogy próbáljon beszélni?
- Ti neveltek tevét a Teveclub.hu-n? Ha igen, milyen nevet adtatok neki?
- Ki, hogyan tanította meg gyermekét kétkerekű kerékpározni?
- Mikor járni tanítottál, anyukáknak ajánlom!