Majirel vs. Koleston Perfect (vörös színek tartóssága a kettőt összevetve) (beszélgetés)
Megnézem majd itteni oldalakon, hogy mennyibe kerülnek, meg, hogy van-e egyáltalán. Ha festesz valami szép vöröset, azért majd küldj egy képet, legalább priviben :). Mára eltűnök, mert lassan fürdetés, vacsi még egy kis játék, aztán altatás van. Itt egy órával előrébb vagyunk.
Köszönöm a tippeket. Holnap még keresgélek, nézelődök, aztán hétfőn valamit rendelek (festéket is, ha találok, bemosót is). Még majd felnézek.
Mára elköszönök. Jóéjt!
Én is megnéztem, az Alfaparf Chilli Red lenne a te színedhez jó. Nem olcsó, de tényleg klassz!Vagy a Revlonnak is van egy nagyon jó bemosó termékcsaládja. Kis gömbalakú flakonban. A pontos nevére már nem emlékszem sajnos.
Közben megnéztem :Revlon Nutri Color Creme Copper 740
Ez sem olcsó, de nagyon jó!
Igen, sminkeltem. Tulajdonképpen mindenféle színt használtam. Alapvetően a pasztell és bézs árnyalatok állnak hozzám közelebb, de egy-egy alkalomra bátorkodtam merész színeket is alkalmazni. Igazából szerintem a smink olyan mint a ruha, tudni kell viselni. :)
Régebben, mikor buliba készültem, elmentem sminkeltetni. Nagyon jó volt a sminkes, volt, hogy egy kis naplementés szcenáriót festett a szemhéjamra, ami csak akkor látszott, ha lecsuktam a szememet, egyébként nagyon "diszkrét party-smink" volt. Olyan is volt, hogy szivárványt festett rá...
Én is voltam már fekete, nem is egyszer! Éveken keresztül! Én szerettem, bár nagyon utáltam tőle megszabadulni.
Igen-igen, a Féria az "otthoni" festék.
A görög postát nem szeretném minősíteni. Annak idején a nemzetközi eu kártyámat küldte ki nekem nővérem ajánlottan, és azóta is érkezik (azóta van itteni biztosításom). Nyáron majd hoznak nekem otthonról, bár, ha addig megtalálom a színemet, akkor maradok az itt is beszerezhetőnél, hogy ne kelljen még ezzel is nyaggatnom valakit. Elég a pirospaprika (az itteni "téglapor"), szalámi, szaloncukor nyavalyáimat állandóan hozatgatni :).
De közben keresgélek, és talán a Koleston Perfect 77/44 és a 0/45 keveréke lesz a színem.
A Féria úgy tudom, hogy dobozos, "otthoni" festék, azaz nem a szalonokban használt professzionális termék, mint pl. az általad említett Koleston vagy Majirel. Az tény, hogy a jobb fajtákból való.
Interneten nem tudsz rendelni? Esetleg e-bay? vagy nincs valakid, aki ki tudja neked küldeni postán, esetleg buborékos borítékban? Ha egy jó színt talál az ember, akkor megéri szerintem.
Én voltam már minden!De tényleg! :)
Mahagóni, padlizsán, rézvörös, szinte piros, szőkés-rezes... Mindegyik tetszett és mivel alapvetően fehér a bőröm, és zöld szemeim vannak, így mindegyik jól is állt. Egyébként nem vagyok az az albínó-fehér típus, mert egy-két napozás és szépen barnulok, de az alap az elég világos. :)
Az eredeti hajszínem sötétszőke. 15 éve festem, most éppen hasonlít az eredetire, de vannak benne sötétebb-világosabb árnyalatok.
Ez fodrászos festék.
Te milyen vörös voltál? Most milyen a hajszíned?
A Féria Mangót nagyon szeretem, de sajnos itt tényleg nem lehet kapni. Megállítottak egy Auchan jellegű hypermarketben, és megkérdezték, mivel festem a hajam, s bár leírtam neki, hogy mi az, de hozzátettem, hogy sajnos csak külföldi oldalról tudja beszerezni. Otthonról csak nyáron van rá esélyem, hogy hozzanak, amikor jönnek a turista buszok. Addig viszont kellene valami szép vörös. Igazából ez a szín is tetszik:
de nem tudtam kiválasztani ránézésre, hogy a színskálából vajon melyik lehet. Nagyon sötétet nem szeretnék, inkább a Mangóhoz közelit, kicsit talán pirosasabb árnyalatot keresnék.
További ajánlott fórumok:
- Melyik körömlakk márkát érdemes választani tartósság szempontjából?
- Hol lehet wella koleston perfect hajfestéket kapni Bp-en? (Nem inetes boltban)
- Mindent összevetve elköltöznétek otthonról van sem?
- Wella Koleston + Illumina szőke hajfestéshez szeretnék segítséget kérni
- Wella Koleston szőke festékkel mik a tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata a Wella Koleston 8/1-gyel?