Májgombóc csirkemájból recept
30 perc
A Májgombóc csirkemájból hozzávalói:
3 csirkemáj
1 tojás
2-3 kanál búzadara
vágott petrezselyem
só, majoránna, őrölt fehér bors
1 kevés vöröshagyma 1 tk olaj
A Májgombóc csirkemájból elkészítési módja:
A csirkemájat átmosom, majd leszárítom. Éles késsel lekaparom, borsozom, beleütöm a tojást, hozzákeverem a morzsolt majoránnát, az olajat, hagymát a vágott petrezselymet, a búzadarát, óvatosan, nehogy túl kemény legyen, majd a sót. Legalább fél órát pihentetem, átkeverem. A forrásba lévő kész zöldséglevesbe szagatom, közepes lyukú nokedli szaggatón, 10 percig főzöm, majd lehet tálalni. Jó étvágyat!
Húslevesbe is nagyon finom, mindig a kész levesbe szaggatom, nekünk így adja ki az igazi ízét!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. febr. 5. 20:23
A májgombóc csirkemájból elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.