Magzatvízvétel (beszélgetés)
Igen,úgy mondtak,hogy 1 hét es telefonalnak,ha baj van.De ma olvastam hogy 1-2 hétig tenyésztik a mintát.Ez zavart be engem. A
Honvédba,ahol voltam.
Azt írtad, ha baj van értesítenek telefonon, ha nincs akkor majd levélben x hét múlva.
Akkor most nem értelek, nem értesítettek telefonon, tehát akkor az előzőleg kiírt kérdésedben leírtak alapján nincs gond.
Ilyenkor már , ha gond van nem elveszik a babát, hanem meg kell szülni, megindítják a szülést. Kívánom még mindig, hogy egészséges babád szülessen, ne aggódj feleslegesen! Tudom fél az ember, de ahogy írtad nem értesítettek, hogy baj van, akkor nyugodj meg végre!
Magzatvíz vételnél,ha kiderül,hogy valami baj van,mennyi idő múlva értesítenek?21 hetesen csinálták.
Kevés magzatvíz és a baba 2 héttel le van maradva,ezért került rá sor.
Illetve,ha valami nagy baj derül ki a babával meddig veszik el?Nem szeretném,hogy baj legyen,nagyon nem!!!22 hetes vagyok,jövő héten 23 leszek.Lassan 2 hete hogy voltam a mintavételen.Félek!Ha a 24 héten derül ki,hogy valami nincs rendben?Mi lesz?Nagyon magam alatt vagyok.😪😭
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem...
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Tegnap magzatvizet vizsgáltak nálam, mert nem jön a babóca. Mennyi ideig tartó és milyen mértékű vérzés normális utána?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?