Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan? (beszélgetés)
Azt már levettem, hogy semmit sem szeretsz, magadat sem.
Az önkielégítéssel megismered a tested és rengeteg energiát szabadítasz fel,hangulatjavító,stressz oldó,felépíti a szexuális önbizalmad,csökkenti a fájdalmat és a menstruáció fájdalmakat is enyhíti.
"Két ausztrál akadémikus ugyanis az önkielégítés egészségügyi előnyei mellett érvel. Egy kutatás során kimutatták, hogy hölgyeknél például megelőzheti a felfázást és egyéb húgyúti fertőzések kialakulását, illetve a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében is segít."
Ha nem ismered a tested, valószínű, hogy nagyon csalódott leszel,mikor a pasi a lábaid közt lesz. Nem minden fiú ügyes első alkalommal. Viszont, ha te felkészült vagy, tudod már mi a jó neked, akkor jól is elsülhettek. :)
Szeresd meg magad és meglátod, a környezeted is nyit feléd!
Igen jobb lesz, mert lenyugszok tőle. Ha nem csinálom, akkor fent vagyok, mint most is 11-ig (korán fekvő, későn kelő vagyok és ez nekem késő, nem mostanában fogok elaludni). Ha szét vertem volna a karom, akkor nem lenne ez, de azt meg nem tehetem, mert egyre melegebb lesz és nem lehetek pulcsiban egész nyáron. Nem szeretek futni se, egyik mozgás formát se szeretem, de valamit kell csináljak, hogy felmutathassak valamit, meg legalább ne kelljen idővel szenvedni meg szégyenkezni a testem miatt.
Önkielégítést nem próbáltam, felesleges, csak még rosszabb lesz utána a szex, ha mondjuk egy olyan partnert kell válasszak, akitől undorodom. Meg már nagyon ráfüggtem erre a megérdemlem-dologra, és nem érdemlem meg az örömöt, ha egy párkapcsolatot se tudok felmutatni.
De megérdemlem. Egyre rosszabbul viselem a társas helyzeteket, nem ír rám egy fiú se, nem kezdeményez, ha ezt én teszem, az gáz, nem dicsér senki, nem mindig tudom teljesíteni az edzéstervet sokszor, ami az egyik nap megy, az a másik nap nem, tanulás se úgy halad, ahogy kellene, cikis helyzetbe kerülök rengetegszer. Ezek mind verésért kiáltanak, mert megérdemlem. Mivel jó szót, dicséretet nem erdemlek, nem is adnak, így a negatív dolgoknak meg kell jelenjenek valahol. És miután helyre tettem magam, félig-meddig új lappal indulok.
Érdekes amit írsz. Bántalmazod magad, mert ettől neked jobb lesz.Nem tudom, próbáltad már az önkielégítést? Nekem az szokott segíteni. :)
Senki nem érdemli meg a verést, te sem.
Ha minden igaz, egy fiú keres téged!Hiányoltunk a napokban.
Nekem menses naptáram van, néha azt sem vezetem. Te hogy állsz az alkalmazással? Ez mutatja, hogy mikor kell elnáspángolnod magad? Periodikusan kell kékre verned magad, mert az lehet, hogy pont a peteérésed...
Kék zöld foltokra izgulsz..,és még azt hittem én vagyok a perverz...
A torna nem neked való, mert nem élvezed. Fuss vagy ússzál inkább. A sportnak örömöt kell okoznia! :)
Igen, "jól esik" bántalmazni magam. Mert ettől a lelki állapotom jobb lesz. Nyomi vagyok, és megérdemlem a verést, meg mindent, mert nem vagyok olyan, mint a többi. Nem vagyok méltó arra se, hogy valaki megd.gjon, mert még ahhoz is kevés vagyok. Valahogy mindig van okom, hogy bántsam magam.
Letöltöttem az "I am Sober" alkalmazást, ami nyilvántartja, hogy hány napja nem csináltam azt az adott káros tevékenységet. Kettőt írtam be: önkárosítás és sírás. De már most szolgáltattam magamnak okot, mert nem nem megy úgy egy dolog, ahogyan én azt szeretném. És ilyenkor helyre kell rázzam magam, amit csak a kék zöld foltok látványa okoz, miután megcsináltam (másnap szokott látszódni, vagy a piros folt már kb rögtön).
Az edzést egyébként nem hagytam abba, Rubint Réka tornát csinálok több kevesebb sikerrel, de nem jó sehogyan se, nem érzem magam többnek tole, és ugyanúgy megvan a fusztráltságom.
Ember, viccet csinálsz belőlem, ne várd, hogy mosolyogva tudjam tűrni.
Nem tudom elengedni azt, ami káros, mert jelenleg az segít, hogy ne tegyek végzetes lépéseket.
Jól esik, ha bántalmazod magad, vagy valami ettől jobbra fordult?
Az ember azt gondolná, szomorúan inkább vigasztalódni kéne. Csoki, jó könyv, új ruha...
Még egy gondolat, és kiszállok, mert mérgezel engem is!
Az érzelmi zsaroló legerősebb fegyvere a bűntudatkeltés.
Pont elégszer voltam ennek áldozata, messziről kiszagolom .
Tiszta szívből kívánom, hogy segítsen az orvos rajtad!
Fogadd be a hasznos gondolatokat és engedd el, azt ami káros.
Sok szerencsét!
Ha neked ettől jobb!
Már elmondtunk egy csomó dolgot, hogy mit tegyél! Akarod valamelyiket alkalmazni? Nem, mert minek!
Igazad van, a magad verése sokkal üdítőbb!
Jut eszembe!
Mit mondott a dokid? Kell még menned hozzá,vagy elég volt neki egyszer és azóta is zokog?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?