Magány karácsonykor (beszélgetés)
Szerintem meg fejezzük már be ezt a cívódást,megvolt mindenkinek a saját kis gondolata,kinek-szépen-kinek-csúnyán,kicsit értelmetlen már ez,hogy folyton egymást szekáljuk.
Van aki boldog-azt azért ne bántsuk,van aki ott tart,hogy jobb lennne nem élni.
Tartsuk ezt tiszteletben,értem ezt magamra,és mindenkire,aki hozzászólt a fórumhoz.
Aki boldog,az örüljön neki,aki nem,azt jó lene kiráncigálni.
De így semmi értelme.
Én köszönöm a hozzászólásaitokat,külön azokét,akik észre térítettek,és nem engedtek el.
Most búcsúzom a fórumról-minden harag nélkül,sziasztok,Jess.
Gonosz manó?
Hahó itt vagyok mamma2 hívtál?
hát ez elbűvölő!
Szerintem nem az a gonoszság, hogy valaki nem dől be, hanem az, ha mások érzései kigúnyoljuk... "ha jót nem tudsz tenni, rosszat se tégy!"
mint a kincskereső kisködmön?
:)
összefoglaljam a fejezeteket?
Pitzburg naplójából:
"aki nem dől be jessy fenyegetéseinek,az mind érzéketlen ,primitív,gonosz....
pedig szerintem csak simán tisztán lát dolgokat...
de akkor legyen...nagyon sajnálom azt aki öngyilkossággal fenyeget...segítő szándékkal felajánlom,a sámlit kirántom ha kell...."
egyébként is érdekes,hogy egy hozzászólásból leszűröd,ki milyen ember????
valószínűleg ezért véded a genetikai hulladékokat....ld:jessy,aki ugyan nem lesz sosem öngyilkos,de azért jó mindig eljátszania a hattyú halálát....:)
akkor tehát mégsem akarsz te öngyilkos lenni,csak a sok ismeretlen ember sajnálatát akarod kivívni!!!nem is értem,hogy lehet,hogy azok az emberek,hogy nem látnak át a szitán???én elhiszem,hogy mindenki segíteni akar neked,de csak egyszer olvasgatna vissza az egyikük és rögtön lehullana a lepel...
már annyian nyújtották feléd a kezüket és eddig te mindenit ellöktél magadtól....
vajon az az emberi butaság,hogy mégis vannak újabb jelentkezők téged sajnálni???
azt mondtad,kilépsz a Hoxáról...lehet érdemes lenne,ki tudja,talán pont az húz téged mindig le,hogy vannak akik sajnálnak!!
hát, tényleg elég könnyű "túlhúzni" a másik idegeit, amikor arc nélkül kötődik az ember - előfordulhat bárkivel - a lényeg, hogy tudni kell befejezni különösebb sértődések és sérülések nélkül az ilyen vitákat
Jessy azok közé a küzdő emberek közé tartozik, akik hirtelen sokfelől és sok kellemetlent kaptak az életben, így elég sötéten látják a mindennapjaikat, ezért foggal-körömmel védik a még meglévőjüket, vagyis önmagukat :) becsülöm érte, hogy minden nap képes tükörbenézni és előre lépni, nem pedig csak behúzódik a sarokba és vegetál - és nagyon bízom egy sokkal pozitívabb jövőben a számára!!
2 napig nem voltam, tele vagyok üzenetekkel - a tv-ben rajzfilmest van, az nem köt le :( így olvasgatok magamnak és lassan felteszem a kapott képeket :)
láttam, hogy itt megy a háború, gondoltam egy fehér zászlót talán mára nem ártani kitenni - végül is csak egy internetes portál és nem a waterloi csatatér, hogy vérremenő küzdelmet kelljen vívni :)
Ja bocs!
A lábam be nem tettem volna többet ide.
Nézd én a lábam be nem tettem volna ide, ha nem jönnek egyesek azzal hogy idióta seggfej vagyok,én egész idő alatt vigyáztam arra hogy ha kötekszek is ne idiótázzak és rohadt seggfejezzek le senkit ellenében egyes fórumtársakkal.Ha itt megvédheti magát az akit piszkálok akkor hadd legyen nekem is ehhez jogom.Már elbúcsúztam,nem gondoltam hogy jönnek a többiek...
Ez az egyik. És a kötekedés sajna nem csak rám vonatkozik ha visszaolvasol én egy voltam a sok közül,mégis mindenki nekem ugrik.Azért ez elég gáz nem gondolod?A véleményemhez tartom magam de mindig voltam olyan hogy bunkózzak le senkit ha vitázom.Bocs úgy látszik mások nem így vélekednek, leht magunkba nézni.Na ki kezdi?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?