Magántanár - tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi szépen, de a gond az, h nekem ezt most el kell elkezdenem, pontosabban minél elöbb.
de köszi azért.
Magántanárt keresek én is, öööötlet?
Angolt szeretnék folytatni, Bp. belváros...
előre is köszi
Nekem jó tapasztalataim vannak a magánórákról diákként és tanárként is. Diákként matekból jártam és angolt először csak magántanárnál tanultam, aztán kezdtem a suliban.
Most angol szakos vagyok, jövőre végzek és másfél éve tanitok. 10-52 évesig voltak/vannak diákjaim. Ha valakinek kérdése lenne, szivesen válaszolok. Itt vagy priviben is.
Szép napot!
Évekig voltam magántanár, most nem fér az időmbe.
Igény lenne rá...
Nyelvből én is jártam, de nem találtam a nőt hatásosnak, váltanom kell.
Az óra felében a családját szolgálta ki, én meg fizethettem. Szerintem, ha fizetek, akkor szánja már rám azt az időt. Nem?
Az én párom tanít angolt magánba. A tanitványai között vannak olyanok akik nyelvvizsgázni szeretnének és van olyan aki majdnem megbukott. Most tartja a 3as szintet és 2 tanitványa most volt nyelvvizsgázni középfokun és mind a kettőnek sikerült elsőre...baromi büszke magára...:)
nekem német tanárom volt az is jó volt.
Én ebből élek, nem a tanítói fizetésemből...
Ha baj van, akkor érdemes szerintem szakemberhez fordulni.Én sem sarkalok csizmát..elviszem a cipészhez.Szerintem a problémás gyerek tanításakor ugyanez a helyzet.Egy szülő a legnagyobb jóindulattal tudja megutáltatni a gyerekével a tanulást a sok-sok gyakorlással.Vannak erre más módszerek, amit a szakemberek ismernek.
Az én fiamhoz is járt magántancsi(matekból)aztán egy bnőm édesanyja próbált segíteni,végül most a nevelésibe járunk egy profihoz.
A magántanár hozzánk hetente jött egy alkalommal és szerintem ez a jó.Persze attól is függ,hogy kinek mekkorra a baja a matekkal???A kisfiam most 4.osztályos,elég sok dolog nem megy neki,már második osztályban járt hozzá a matektancsi.De nagy haladás nem volt,ezért nem hívtuk többet.
Most már okosabb vagyok,a kisebbik fiam első osztályos,folyamatosan figyelem,hogy mi nem megy neki matekból és egyből orvosoljuk a problémát.
tilva!Ha a lányodnál gondok vannak akkor szerintem egyáltalán nem korai elkezdeni a gyakorlást,és én a helyedben egész évben kérném a tanár segítségét,ez csak a lányod előnyére válhat.Hátránya 100%,hogy nem származik belőle.
Szerintem jobb, hogy most kezditek, mert ha megkapja a megfelelő alapot, akkor könnyebben megy majd az érettségi is.
Sok sikert a tanuláshoz!
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretném a magántanárt megbántani
- Nyelvtanulás magántanárnál - elvárások, tapasztalatok, eredmények, árak
- Mit adjak a magántanárnak, ha nem fogad el pénzt?
- Matek magántanárt keresek
- Számotokra mitől jó egy magántanár? (bármilyen)
- Fizika és kémia magántanárt keresek Újpesten és környékén!Tudtok ajánlani?