Madagaszkár 3 mozifilm 6éves kor alatt nem ajánlott, vajon bevihetem rá a 3éves kisfiamat? (tudásbázis kérdés)
Nem 3D-re megyünk, "simán" nézzük:)
Amúgy egyáltalán nem tévézik sokat, általában kint vagyunk, jövünk megyünk, játszóterezünk stb. Reggel van megengedve neki a mese, na meg ha a konyhában van dolgom, mint főzés, mosogatás, meg ha vasalok, hogy ne ugráljon körülöttem. Na meg persze ha rossz az idő, és megunta a festést, színezést, gyurmázást stb. És ha már mese akkor disney és pixar, Ben10, meg a többi agyromboló idióta mese kizárva...
Csak úgy magunk közt mondom :-) és nem bántásként tényleg!! de az hogy ha egy 3 éves gyerkőc ilyen időtartamú /hosszú / meséket néz,szóval hogy ennyire sok időt tölt a tv előtt azt nem állítom hogy pozitívan hat rá .
Kérlek ezt olvasd el :-)
A pl 6 év korhatár arra vonatkozik hogy a korhatár alatti gyerkőc a te esetedben 3 éves nem biztos hogy érti még a lényegét ,valószínű a reklám miatt tetszik neki .
Attól beviheted bár szerintem nem neki való egy részt a túl hangos hangok az időtartama a 3D-s szemüveg szóval szerintem kicsi még .
Mi is megnéztük de az enyém 6 éves 3 évesen tuti nem vittem volna :-)
Bármelyik korhatáros filmre betudod vinni a gyereket a moziban.
Nem nézik egyáltalán és nem fognak megállítani hogy nem mehet be mert még kicsi.
Beengednek, de miért akarod akkor arra vinni?
Nincs most más mese ami nem 6-os?
Szerintem még a székből sem látna ki,szóval felesleges:)
De attól még meg lehet próbálni...
Nyugodtan, ha végig tudja ülni.
Én most láttam, és nagyon jó! szerintem a legjobb a 3 közül! :)
További ajánlott fórumok:
- TESCO Madagaszkár pingvinjei tekebábu ingyenes csere-bere
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Segítsetek! Kisfiamat vasárnap hajnali fél 4 körül be kellett vinni az ügyeletre mert lázas volt...
- Hogyan szoktassam le a 16 hónapos kisfiamat a tápszerröl?
- Hogyan szoktassam vissza kisfiamat a saját ágyába?
- Cicin elalvó kisfiamat hogyan szoktassam normális elalvásra?