Macska kontra párkapcsolat? (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos ez én párom is allergiás a cicákra.Még nem élünk együtt,de így is elég szörnyű,mikor nálam alszik,vagy akár bejön a szobámba.Eléggé jól viseli ahhoz képest,hogy milyen tünetei vannak :( Lehet esetleg olyan gyógyszert venni,ami recept nélkül kapható és hatásos?Vagy inkább először allergia vizsgálat kellene?
Előre is köszi a válaszokat! :)
12 ember ugyanazt mondja akkor szerinted roppancska mi tévő legyél?
De igaza van andinak szerintem sem a cica lesz a gond ha szétmentek,lehet már most sem jó valamiés ez egy kifogás.
Ha megteszed amit a párod kér,és nem maradtok együtt egy életre bánni fogod! Ebben biztos lehetsz.
De még mindig ott van a vizsgálat eredménye, azt még várd meg.
Ez most vicc ugye???
És az milyen kapcsolat hogy a párod nem érti meg hogy a macska veled él évek óta? És azt mondja nem hajlandó gyógyszert szedni 30 évesen?
Szerinted egyáltalán van a kapcsolatotoknak jövője???
Ha elveszíted a párod, az biztos nem a macska miatt lesz.
Max ráfogja a macskára :(
Nem szeretnélek megbántani, de egy-két kérdés: Két cica sokkal nagyobb helyet foglal, mint egy?
Mert azt írtad egy cicádtól már megváltál...Nekem ez egy picit olyannak tűnnik, hogy a barátod szeretne megszabadulni a cicáidtól. Az egyik cicád már elköltözött, a másik cicát esetleg nem az allergiával próbálja eltávolítani?
Hát pedig vannak gyógyszerek erre.
A párom barátjáéknál detto ez a helyzet és megoldották gyógyszerrel.
Nehogy már inkább a pasas mint a cica aki veled él 11 éve. A párod kérésére egyet már elköltöztettél, akkor most neked is legyen kérésed!!!
Ez a véleményem.
Feladnál egy 11 éves jól működő kapcsolatot egy másfél éves bizonytalanért? Én nem tenném.
Viccen kívül, ha a párod allergiás, de nem szeretne gyógyszert szedni, akkor mégis Ő mit akar? Elvárja, hogy kidobd a macsekot, aki most boldog nyugdíjas éveit élné?
És ha pollen, vagy házi-por allergiája lenne, ami nem kidobható, akkor mit csinálna? Nyilván gyogyit szedne, nem?
pedig az lenne az egyedüli megoldás...
vagy egyébként kezelteti magát allergia ellen (méregelenítés pl).
valami oka biztos van, hogy egyszercsak allergiás lett a macskára. :(
nehéz eset, de az a helyzet hogy a macskáért te vagy a felelős, ő nem tud segíteni magán, a barátod viszont tud(na).
Nekem van egy ismerősöm, aki szintén allergiás a cicaszőrre, mégis van két macskája. Igaz, ő annyira nem allergiás, csak időnként jön ki rajta nagyon.
Sajnos, igazán jó megoldást nem tudok a problémádra. Létezik olyan, hogy ózonizátor. Allergiások nagyon dícsérik, esetleg olyat lehetne beszerezni.
Akkor milyen választ vársz?
De, az a véleményem, hogy várjátok meg az allergiateszt eredményét, és akkor majd megkeresitek a megoldást. Én, egyiket sem dobnám ki:-D
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Építkezés kontra párkapcsolat