Építkezés kontra párkapcsolat (beszélgetés)
Szerintem meg most ért oda a kapcsolatotok, ahol tudatosan "építeni" kell azt is.
Milyen sérelmeket kapsz? Te nem kívánod már vagy már nem olyan gyakran?
Az kifejezetten jót jelent, hogy ő nem szó nélkül félrelépett, az már kevésbé, hogy zsarolással akar célt érni.
Tudom és elhiszem hogy rossz megélni !
Te (tik ) sem gondoltátok hogy ez lesz a vége a beköltözésnapjára !
Szoritok nektek hogy rendezződjenek a dolgok !
S mind a ketten ( hárman )megtaláljátok a lelkibékét s minden ugyan olyan legyen mint az épitkezés előtt !
"Lehet elfáradt a kapcsolatunk"
Ez még nem jelenti azt, hogy külön kell válni. A kapcsolatok már csak olyanok, hogy időnként ellaposodnak, ha a benne lévők nem dolgoznak rajta. Ilyenkor kell újra elővenni a figyelmességet, romantikát, újra elcsábítani a másikat. Tudom, hogy egy stresszes időszakban nehéz, főleg ha már gyűlnek a sérelmek, de vagy ez, vagy a külön folytatás.
Nagyon nem szép dolog a másikat megcsalással fenyegetni, de ez a maga buta módján egy problémafelvetés volt a részéről. Te vagy meghallod, vagy megsértődsz, és még messzebbre taszítod. Közösen kell helyrehoznotok ezt a kapcsolatot, de neked kell elkezdened. Sok sikert!
Beszéld meg vele, beköltöztök az új házba, és elmentek pár napra pihenni.
Ne törekedj rendre, patika tisztaságra, most nem az a fontos, hanem a házasságod.
Passzold le a gyerkőcöt a nagyszülőnek (ha van) és húzzatok el ketten valahová (akár kempingezni, mert gondolom, most nincs sok pénzetek), jó lenne barátokkal, akikkel jókat lehet vidulni, víz mellé, stb. Szóval csak ti, ketten, a gyerek és a gondok otthon hagyva.
Hidd el, jót tenne mindkettőtöknek.
De akár még beköltözés előtt iss. Csak úgy, szabadon, bolondozni, nevetni pár napig.
Igen, az a baj, hogy kellene a férj is hozzá, de itt a kapcsolat felelősségét egyedül a fórumindító viseli. A pasinak kényelmesebb inkább más nőt keresni.
Ez a kihűlt a kapcsolat, olyanok vagyunk mint a testvérek, ez kamu. Egyszerűen nem fűlik a foga a helyzethez, csak ahelyett, hogy ezt bevallaná, inkább hülye kifogásokat gyárt.
Sajnos én úgy gondolom, hogy ennek a kapcsolatnak rövid időn belül vége lesz.
En azon lennek,hgy mondjon vmit, mert egyedul hiaba akarsz barmit is. A csonakban ketten eveztek (jo esetben egy az irany)
Bazi nehez, de akkor miert kuzdottetek idaig?
Az utcara kilepni is "veszelyes"
Jajj,hat az reg rossz,ha vki ugy all hozza, hgy a kozepkoruak mar ne is probalkozzanak...
A talan kicsit keso fogalma nalam az a 80 felett, de meg azt is idezojelben. Sosem keso!
Csak ahhoz mindket fel kellene.
A kapcsolatot "építeni" nem veszélyes? ;)
Az építkezéshez nagyon sok energia kell, amire az ember középkorú lesz, talán már kicsit késő belekezdeni. Már a pihenésnek lenne itt az ideje.
Legyél okos!
Ne leültesd és megbeszéld vele, mert az úgy is csak papolásnak hangzik a szemében, ha gondolatban már kifelé kacsintgat, és azzal csak jobban elidegeníted.
Pláne ha testvéri kapcsolatról beszél, akkor már nem nagyon látja benned a Nőt.
Pont abban a korban vagytok, mikor még szüksége lenne újra egy kis pezsgésre, izgalomra.
Legyél okos, és kapja meg tőled, ne mástól! 😉
Tedd félre a sérelmeket és csábítsd el, úgy, mint régen 😊 hajrá! :)
Nagyon rosszul hangzik. Milyen megjegyzéseket és sérelmeket kapsz? Valami megoldást muszáj találnotok.
Lehet, hogy az új, szép ház feledteti a rosszat és tudtok újra kezdeni. Fel a fejjel.
Szia!
Hát nem lennèk a te helyedbe sem!
Sajnos átérzem amin átmèsz , tapasztalat!
De a nyitot kapcsolat nem megoldás a férjed számára!
Lehetne megértőbb rengetteg a dolgod el vagy fáradva
Igen, az esetek nagy százalékában rámegy a házasság az építkezésre. :(
Beszéljétek meg, akarjátok-e újra kezdeni, újra építeni a kapcsolatotokat. Ha igen, akkor kis lépésekben, randevú, apró örömök, sok kedvesség, szép ruhák, esti pezsgő... stb.
Sziasztok!
Építkeztünk, gyakorlatilag megjártuk a poklot ami ezzel rendszerint jár, (nekünk duplán kijutott) azonban sajnos úgy néz ki, hogy a házasságunk rámegy/ráment. Sajnos sok ilyen van, tudom, de azt hittem, mi kivételek vagyunk. A párom a szex hiányát veti a szememre. Egyébként elég ingerült velem, így nem is tudok feloldódni. Ördögi kör. Ez most tetőzött, közölte, hogy akkor ő is félrelép, mint a legtöbb pasi, s bár tudom, hogy fenyeget, mégis igen rosszul esik. Tudom, nekem nem kellene a sérelmeket magammal vinnem, kaptam már ilyen megjegyzést is. Fogalmam sincs mit tegyek, nem vagyok már mai csirke - 45 éves vagyok. Van közös gyermekünk is (11 é.), aki folyamatosan érzi a feszültséget. Nemsokára költözünk az új házba, s hát ilyen fájdalommal, sérelmekkel rossz a prognózis.
Borzasztóan nyomorultul érzem magam, muszáj volt kiírnom magamból.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Macska kontra párkapcsolat?