Ma nyitva vannak a boltok? (tudásbázis)
Bocsika: elfelejted, hogy abból a sok hülyéből élsz?
Már megint azt ragozzák, hogy ha zömében megszűnik a vasárnapi nyitvatartás (aminek én sem vagyok híve; mindenkinek egyformán kellene járnia a szabadnapnak), hány alkalmazottnak kell majd felmondani.
Én meg akkor sírtam, amikor szóba került ez a vasárnap-zárvatartós-dolog, mert akkor veszélybe került volna a munkahelyem.:(
Túl sok lehetőségem nincs, és inkább dolgozom vasárnap is, mint hogy egyáltalán ne legyen munkám.
Minden éremnek két oldala van...
Időben kell bevásárolni vagy bevásároltatni és nem kérdés a vasárnap.
Nagyon ritka, ha vasárnap délután elballagok a pennybe, mert mondjuk nincs jobb dolgom :D :D
Abszolút nem vagyok híve a vasárnapi nyitva tartásnak.
El tudom képzelni, hogy valakinek nincs máskor lehetősége alapvető élelmiszereket bevásárolni, e célra legyen nyitva 1, azaz egy db üzlet. Még ez is kompromisszumos megoldás, hiszen sok hiper-szupermarket éjszakába nyúlóan, sőt némelyik nonstop nyitva tart. Azért dolgoztatnak több száz embert, elvonva családjuktól, hogy sokan a hétvégi unalmukat céltalan ődöngéssel tölthessék? Sírunk, hogy Európában egkevesebb pénzünk van, de azt éjjel-nappal költeni akarjuk.
Beütöd szépen az üzletkeresőbe azt az üzletet, ahová mennél, aztán leolvasod a monitorról, hogy nyitva van-e vasárnap.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki meddig lesznek ma nyitva a boltok? Tesco & Spar érdekelne :)
- Ma már nyitva vannak a boltok, butikok, drogériák Advent első vasárnapján?
- A papírboltok nyitva vannak most?
- Ausztriában vasárnap nyitva vannak a boltok?
- Érdemes-e május 1.-én Bécsbe menni? Nyitva vannak a boltok?
- 2012. 10. 22-én (hétfőn) nyitva vannak a boltok?