Ma, ha minden igaz, semmit nem fogok csinálni az égadta... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elkeserítő, hogy teljesen elveszett az emberekből a humor. Persze tisztelet a kivételnek.
Nem értem én miért kell mélabúba burkolózni, élünk emberek, próbáljuk már meg vidámabbá tenni a napjainkat!!
Ha valaki kiszeretne lépni a szürke hétköznapokból, miért kell sárral dobálni?
A kutya sem gondolta volna szerintem, hogy egy laza semmittevős fórumba is csak 'ríni lehet.
Ahhoz szolok hozzä amihez en akarok.
Ne oszd itt az észt,mert senki nem szolt hozzäd.olvass, és értelmezz.
Akär viccesen is irhattam a szavaimat.
na, erre varrj gombot es Kopj le rolam
Es sem minösitem a te hozzäszoläsaidat bunko modon...
Szerintem.
A fórum indító ma elhatározta,hogy....
Biciklis írta,hogy csatlakozik,de ő muszájból. Valószínű beteg, fekszik....erre te 40-50 km biciklizést javasolsz.
Nem kell minden fórumhoz hozzászólni, álmodozz a 75 b-s melltartóról.
Hát, amúgy nemnagyon,
pedig pihennem kellene,
érzem is....
Elolvastam, most sem tudom jobban ertelmezni.
Milyen hibät követtem el?
Mi az, hogy ne oszd az eszt?
legaläbb menj el egyet bringäzni...
40-50 km mär eleg lesz
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Egyszerű receptek amit bárki meg tud csinálni? A barátnőimmel hétvégén akarunk valami jót főzni. Még soha nem csináltunk semmit..
- Munkahelyemen minden évben, decemberben kijelentenek, áprilisban vissza, normális ez, hogy lehet ilyet csinálni?
- Lehet nyers krumpliból is rakottkrumplit csinálni, vagy mindenképp elő kell főzni?
- Aki gyesen van itthon és nem dolgozik, annak kell adóbevallást csinálnia? Nekem nem küldtek semmit. Tavaly igen.
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.