Ma délután meghalt mindkettő hörcsögünk, ez a melegtől lehetett? (tudásbázis)
ez az...
szomoru....aztan az "okosa" meg is kerdi, hogy a melegtoooool?!!!!??
ha nem egy 8-12 eves gyerekrol van szo - es meg akkor se nagyon - nincs mentseg!
mindent hazi allatert az ember feleloseget vallal...meg az olban a disznoert is akit karacsonyra levagnak!pont.
nem akarok okoskodni, de miert kint a balkonon (satorba?!?!) miert nem a lakasban,valami husebb helyen? pld a furdoszoba...vagy a kad (viz nelkul)?!?!?
nallunk a kutya a furdobe lakik most a kadba engedunk hidegvizet az is parolog...Kint folleg a napon tobb is volt mint 40 fok...tegnap este fel8 korul volt az arnyekban 37 fok...
kint az erkelyen....Gazdi Pajti, mennyit birtal volna kint a balkonon es satorban?!?!?
Minek az ilyennek barmilyen hazikedvenc?!?!?
Folyadékigényüket a táplálékból nyerik, ez igaz, de kell, hogy legyen előttük víz, lehetőleg minden nap friss.
Nekem egyik évben nyolc kisnyúlból hat pusztult el a hőség miatt, du.1-kor még éltek, attam nekik friss vizet, du.6 után értem haza, és már késő volt. A maradék kettő is elpusztult másnap. Akkor csak 1-2 fokkal volt "hűvösebb" a mai napnál.
De, kell nekik a víz. Én is mindig adtam nekik lédús zöldséget, gyümölcsöt, de még így is itták a vizet.
Amúgy valószínű a hőségtől pusztultak el, ilyen melegben szokták javasolni, hogy tegyünk jégakkut a ketrecbe/akváriumba, vagy legalább mellé/alá. Meg persze a szellős, árnyékos hely alap. Nem bírják a meleget.
Tuti a hőség miatt.
Víz kell Nekik van hogy mosakodnak is benne.Nekem gyerekkoromban voltak hörijeim szinte mindig.Én mindig adtam Nekik vizet is meg gyümit is.
Valószínűleg igen.
Tudtommal ők sem tudják leadni a felesleges hőt és ha nem hűtjük őket, akkor hőgutát kaphatnak.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- Más-más Nekem mégis mindkettő egyformán édes
- Házasságkötés esetén kötnél-e szerződést, ha mindkettötöknek van saját lakása?
- Ha mindkettőnk leletei rendben vannak, és mégis késik a baba, hová fordulhatunk?
- Mi a különbség a szamóca és az eper között? Egy kertészetben mindkettőt lehet kapni, de számomra egyik olyan mint a másik.