Lovaglással lehet fogyni? (tudásbázis)
Sajnos nekünk marad a lovarda mert ugyan van a szomszédban egy póniló de nincs hozzá nyereg, ergó a gyereket nem tudom ráültetni. :(
Most pár hete azt hallgatom a férjemtől, hogy vesz egyet de nagyon remélem, hogy csak viccel. :)
Viszont ha ilyen lehetőségeid vannak akkor ki kell használni! Aztán csak ügyesen!
Igen, ez törvényszerű! :) De minden alkalommal könnyebb lesz.
Én sajnos már nem lovagolok mert eltört a medence csontom nem lovaglás közben nyugi) de régen tini koromban már oktattam gyerekeket. A tempó a tanítványtól is függ. :)
Most a 1,5 éves kisfiam lett lófüggő helyettem. :) Tegnap is pont a lovardában voltunk vele pónilovagolni. :)
Gratulálok az nagyon szép eredmény! :) Én is most ütöttem a -40-et. :)
Az a baj, hogy ha 0 kondícióval belekezdesz a lovaglásba arra számíts, hogy az első pár alkalommal a lépcsőn se tudsz felmenni majd utána. :))) Arra viszont tényleg jó, hogy kicsit formáld az izmokat hosszú távon. Mondjuk nekem pl. a vádlim és combom ill. váll-kar izmom elég rendesen megerősödött ami egy kicsit ha lehet ilyet mondani még a nőiesség rovására is ment. Szóval csak a fogyás reményében nem igazán ajánlom de ha szereted a lovakat akkor próba szerencse! :))
Szerintem az egyik legjobb sport, amivel áttudod mozgatni magad! Nézz utána, hogy hány kcalt éget el maga a lovaglás!
És ahogy Für Elise is írta régen ez nagy kedvencnek örvendett ez a mozgáskúltúra! :D
Sok sikert hozzá!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?