Lógós piercing! (beszélgetés)
:)))))) Igeeeeen! Nekem ezért került a fenekemre a derekam tájékára az oroszlánom:))))))
Azért én reménykedem, hogy formába tudom majd rázni magam, soha nem voltak súly problémaim, remélem ezután se lesznek:) Hát, mindegy, majd kiderül, hogy milyen lesz a hasam szülés után, ha csúnya akkor piercing kilőve:( Nekem is a hasamon van tetoválás, igaz inkább lent és oldalt, olyan vakbél tájékon, csak baloldalt. Azt azért csináltattam oda anno, hogy ha esetleg terhesség alatt megnyúlik nagyon a bőröm senki ne lássa csak én:D
Hát igen. Nekem is hiányzott és igen nem egy lyukat akartam én se látni. Sógornőm meg állandóan cseszeget, hogy minek akarom visszatenni a rendes pálcás piercinget, minek egyáltalán. Persze ő hízott vagy 20 kilót a 2 gyerekkel és az mind rajta is maradt, úgyhogy irígy :)
Nekem a tetkó is nagyon tetszett a köldök köré, de azt pont a szülés miatt nem vállaltam be. Drága pénzért megcsináltattam volna aztán nem győztem volna takargatni mert szétnyúlt. Sajnos szülés után sosem leszünk már a régiek, de azért meg kell próbálni :)))
Akkor jó, már kezdtem félni, hogy újra kell szúratnom. Nem baj, majd visszateszem akkor, ha már szép lesz a hasam, ha egyáltalán szép lesz. Eddig még én se repedtem és remélem nem is fogok.
Köszi, már nagyon várom a kislányomat!:) Persze, nem ez a lényeg, de ha már az ember megcsináltatta anno, akkor most nem csak egy lyukat szeretne látni, nem?:) Meg nekem hiányzik is.
Nem nem forr be, nyugi :))))) Egyébként meg jó babázást! Aztán lehet, hogy a baba után egy darabig te sem akarod majd visszatenni....sajnos nem a szép hasnak kedvez a dolog. Nekem még mindig olyan kinyúlott ráncos a bőr a hasamon pedig 2 éve szültem és egyáltalán nem repedt szét a bőröm. De valamit valamiért. Ez legyen a legkevesebb.
Szia!
Azt mondod, hogy nem forrt be a lyuk? Az jó hír:) Remélem nekem sem fog beforrni.
Sziasztok! Nekem is volt terhesen, először egy fülbevaló karikára cseréltem le, és én csak a 6. hónapban vettem ki, mert már elég idétlenül nézett ki - de be kell valljam az én köldököm elég mély és nem fordult ki a 9. hó végén sem. Szülés után is csak kb. 2 hónappal később tettem vissza és nem nőtt be. Viszont elbacctam azzal, hogy mivel elég sok "hurka" maradt a hasamon nem a pircinget tettem vissza, hanem a fülbevalót aminek vékony a bedugója. Hááát izzadtam egy kis vért mikor most majd 2 évvel később vissza akartam cserélni....
Szia!
Igen, köszi tudom, hogy van kismama piercing, de nekem már nem nagyon kell:)
Sziasztok!
A lógos inkább alkalomra és nyáron jó.
Lehet kapni kimondott kismama piercinget. Szilikon és hosszabb a szára,mint a normálnak.
Igen, jól érted.
Minek megkérdezni, úgyis kiveszi az ember, vagy szól a doki, hogy vegye ki a kismama:)
ha jól értem, ne legyen testékszer a köldökben, ha növekszik a magzat...
Az orvost már kérdeztétek erről?
Elhiszem:) Én alig vártam, de atzán utána tényleg repül az idő!
Mindenki ezt mondja,de én is várom már hogy a 12.héten túl legyünk :)
Akkor még nagyon friss:) Hú, emlékszem hogy hogy vártam, hogy már a 12. után legyünk, most meg mindjárt szülök. Élvezd ki, mert nagyon gyorsan elrepül ez a 9 hónap:)
Tegnap töltöttem be a 8.hetet.
Nincs mit:)
Te hány hetes vagy?
Szerintem 16 körül, nem emlékszem pontosan, sokáig húztam, de nem kellett volna, mert majdnem benőtt:S Már húzódott is, szóval hamarabb vedd ki, mint én:)
Hanyadik héten vetted ki?Remélem én is,hogy nem forr be.Egyszer egy hetet már kibírt :)
Én elég későn vettem ki. Még messze vagyok attól, hogy visszategyem, de azt hallottam, hogy nem nagyon forr be a helye. Majd meglátjuk, de én se szívesen szúratnám újra.
Nekem már sajnos több is :S Ha már így összeakadtunk megkérdezném,hogy a terhességed alatt mit csináltál vele,hogy jó legyen? :)Nem akarom hogy elszakadjon a bőröm,de az újraszúrást is szívesen megúsznám.
Én ezért használtam csak nyáron, akkor nem nagyon volt mibe beleakadnia:) Nekem még nem szakadt el egy sem.
Nekem a lógós nagyon sokszor beakadt a ruhába,pizsamába,de tény hogy sokkal jobban néz ki,viszont csak alkalomra.Ezek amúgyis elég sérülékenyek,hamar "szakadnak"
Na, a hajszálat én is utálom:)
Dehogy nehéz, észre sem veszed. Én nagyon szerettem a lógósakat, van is belőle 3-4 db, de még várok a visszarakással:)
Igen én is ettől tartok, hogy beakad valamibe.
Meg engem pl. az is idegesít ha egy hajszál van a pólóm alatt, nem, hogy egy fém valami ami azért csak "nehéz".
Nekem volt lógós, de én ősszel mindig lecseréltem simára. Féltem, hogy beakad a pulcsiba vagy felsőbe. Tavasszal meg visszaraktam, nyáron jó, mert akkor az ember nem öltözik be annyira.
Szeretnék egy új piercinget. Eddig egy lógós jött be nagyon, csak félek, hogy idegesítene! Van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok: