Nagyobb méretű lógó mellek feszesítésére mit lehetne megpróbálni? (tudásbázis)
Szerintem az D-E kosárnál már nem működik, pláne ha nagy a lógás.
Ha találsz nem túl drágán próbáld ki, de nagy pénzt ne fektess bele. Valamint akkor próbálnám ki, amikor nincs tétje (pl nem egy rendezvényre) meglátod, mennyit emel és időben mennyit bír.
És függ a mell formájától is.
Egy alma alakú mell, ha kicsit lóg sem látványos, de a körte és más formájúaknál sokkal feltűnőbb.
Hátul a lapocka tájékon a bőrt összehúzni és csipesszel megfogatni.
A természetes feszesítési mód közül, hírtelen ez jut eszembe.
Nekem is C kosaras és nem éppen nagy, cserébe 75-s mellé, tehát az is fontos, nem csak a kosár méret. Mert lehet az C-s ha csak 65-s.
De pl 100 C-s azért már nagyobb kategória :D
De lógó melleken csak a szike segít, ha téged zavar.
Én azt csak sporthoz, mert lelapít.
Én a merevítőseket szeretem, vékony szivaccsal.
“Tüneti kezelés” gyanánt a sportmelltartó aranyat ér.
Nekem nem lógós, de C kosaras, pár éve csak sportmelltartot hordok. Kivéve persze ha csinosabb, átlátszósabb blúz vagy olyan pàntos felső van rajtam, de számomra egy igazi megváltás.
Jön az ősz, pulóver alá csak azt.
Miért zavar, hogy lóg? Hány éves vagy?
Melltartót úgy is kell hordani, látni az látja, akinek úgy is tetszik, nem?
Mindegy mit csinálsz. Nézz körül a neten gyakorlatok után és csináld, illetve vegyél szép és kényelmes melltartót, ami tartja a melleidet, szép formát ad nekik és ennyi.
Én C kosaras vagyok, és nekem az aldis melltartok nagyon beváltak. Pont jó méret, nagyon kényelmes, jó az anyaga, stb.
A mell körüli izmok edzése és mindennapos masszázs.
Persze nem olyan az eredménye, mint a plasztikai sebésznek, de hatásos tud lenni
További ajánlott fórumok:
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Mi volt a legnagyobb baklövésed, amit kitörölnél az életedből, ha lehetne?
- A karomon és a hasamon elég sok a felesleg.. ezt valamivel nem lehetne feszesíteni?
- Tudja valaki, hogy hol lehetne venni nagyobb mennyiségű pólóra vasalható papírt venni?
- Hol lehetne egy nagyobb méretű Kodály Zoltán képet, plakátot beszerezni? Fizetnék is érte, ha valaki küldene, vagy megmondaná honnan