Tudja valaki, hogy hol lehetne venni nagyobb mennyiségű pólóra vasalható papírt venni? (tudásbázis)
4. Welker Melinda (válaszként erre: 3. - Sylvia81)
2010. dec. 20. 13:20
Szia köszönöm szépen, erre nem is gondoltam.
Megpróbálom.
3. Sylvia81
2010. dec. 20. 12:45
Szerintem nagyobb mennyiség esetén vedd fel a kapcsolatot a papír gyártójával. A honlapjukon lehet, hogy webáruház is van, akkor esetleg még ki is szállítják.
2010. dec. 20. 12:24
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne venni nagyobb mennyiségű pólóra vasalható papírt venni? Amiket néztem azokban kb 10-12 db-ok vannak de nekem sok kellene és gondolom nagyobb mennyiséget olcsóbban is lehetne megvenni.
Köszönöm szépen a segítséget.
2010. dec. 20. 12:23
Vasalható fotópapír
További ajánlott fórumok:
- Nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztásának mellékhatásai.Hozzá tudsz valamit tenni?
- Szeretnék nagyobb mennyiségű szaloncukrot vásárolni. Segítenétek, hol érdemes?
- Tüdőbetegségnél, vizes tüdőnél elfordul, hogy a szájon át nagyobb mennyiségű víz távozik?
- Hogyan lehet nagy mennyiségű anyagokat a legegyszerűbben, leggyorsabban, a legnagyobb hatékonysággal megtanulni?
- Ha nagyobb mennyiségű almát veszek télire, hogyan tároljam, hogy ne romoljon meg?
- Gynazol használata után volt valakinek vízszerű, nagyobb mennyiségű folyása? 23 hetes kismama kérdése.