Tüdőbetegségnél, vizes tüdőnél elfordul, hogy a szájon át nagyobb mennyiségű víz távozik? (tudásbázis)
Ennyi erővel, a te állataid is ferőzhetnek. A patkány semmivel sem másabb, mint más háziállat. Sőt, egy macska előbb szed össze vmit, mert ugye kóborol, ha nem házicicáról van szó. Erre írtam, hogy értelmetlen.
Na, de még mindig nem mondtad, milyen tüdőbetegséget terjesztenek a patkányok. Vagy csak légbőlkapott sületlenség?
Szerintem semmi értelmetlen dolgot nem írtam!
Nekem vadászgörényem,teknősöm,cicáim vannak,ha betegek nem itt kérek tanácsot,mert annyiféle diagnózist kapok amennyien hozzászólnak a fórumhoz.
Köszi, végre, egy értelmes, gondolkodásmód! :)
Nem tudom, hogy hányás volt e vagy hasonló. Valahol azt olvastam, hogy a patkányok nem tudnak hányni.
Bár az is előfordulhatott, hogy vmi a torkán akadt, vagy nem tudta lenyelni.
Voltunk dokinál, akott neki antibiotikumot, meg vmi mást is ,szerintem a tüdejére, mert azt mondta zajt hall a tüdő felől. Meghallgatózta a mellkasát.
A tüzőzaj egy kissé bizarrul hangzik, remélem, rendbejön. Ma megyünk vissza állatorvoshoz.
nem veszett, mert nem érintkezik vad patkányokkal, utcán serm jár, koszban sem jár. akkor a többi is veszett lenne. laborpatkányok a felmenőik, ergó, nincs fertőző betegségük.
és nem fujj, imádom a patkányokat, tündéri, értelmes, kedves, tiszta! állatok.
Honnan tudod,hogy tüdőbetegsége van?
Nem lehet,hogy beevett valamit,vagy esetleg férges?
milyen gyakorisággal csinálja!??
és milyen állatról beszélünk?
Ekkora butaságot!
A betegség lényege:
Tüdővizenyőnek (tüdőoedemának), a tüdőállományában felszaporodott folyadékot nevezzük. Heveny formája életveszélyes lehet.
A betegség oka:
A betegség kialakulásának leggyakoribb oka szívbetegség (balszívfél elégtelenség, heveny szívritmuszavar, vérnyomás kiugrással járó krízis).
A betegség tünetei:
Tüdőoedema fokozatosan is kialakulhat, ekkor a beteg, terhelésre jelentkező nehézlégzést, éjszakai rohamszerű nehézlégzést, köhögést tapasztal. Jelentkezhet a barnás színű köpet. Heveny tüdőoedema esetén, a beteg hirtelen észlel súlyos nehézlégzést, bőrének lilás elszíneződését, szapora légzést, és szívműködést. A beteg nyugtalan, szorong, gyakran sápadt, verejtékezik.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?