Lisztérzékeny vagyok, de fogyni szeretnék.... (beszélgetős fórum)
Szia!
Én nem vagyok lisztérzékeny, viszont ismerek egy terméket, ami segíthetne neked.
Herbalife Formula 1 Gluténmentes Shake hozzáadott laktóz és hozzáadott szója nélkül
Ezt a Gluténmentes Formula 1 Shake-et borsóból származó fehérjével, a Pisane-nal és növényi alapú szénhidrátokkal, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal állították elő.
. Kalória-kontrollált: 228 kcal adagonként
. Magas fehérjetartalom: 18 g adagonként, mely segíti a sovány izomtömeg kiépítését testedzéssel együtt
. PisanR: borsóból származó növényi fehérje
. Kulcsfontosságú vitaminok és ásványi anyagok
. Tudományosan alátámasztott
. Táplálkozási szakértők által kifejlesztett
. Könnyű és gyors elkészítés
. Szabja személyre shake-jét kedvenc gyümölcseivel
. Gránátalmával és áfonyával
Ui.:Én Herbalife termékeket használok már egy ideje, ennek a shake-nak azt a verzióját, amiben van glutén. Fél év alatt 10 kg-ot fogytam, amit azóta is tartok. Elmúlt a 20 éve tartó állatszőr allergiám és asztmám, valamint 4 éve pajzsmirigy alulműködésem van, a gyógyszert lassan elhagyhatom. Tehát nem egy egészségtelen fogyis cucc (még Antal vali is azt mondja, ezek jó termékek), hanem kiegyenlíti a vitamin fehérje és ásványianyag szintedet így a szervezeted nem fog raktározni. A gluténmentes verziója kb. 3 hete van az országban. Ha érdekel, szvíesen segítek.
Dóri
Elküldtem :)
Jó sütögetést!
lisssa hosszászólása KIVÁLÓ! Igen, ez így helyes.
Sokan említették a paeloit diétát. Nekem erről teljesen más a véleményem!
Viszont ha javasolhatom, akkor nézesd meg a pajzsmirigyedet, mert ez a LÉ esetében társult betegség lehet, okozhat elhízást, sőt kóros soványságot is.
Amúgy a mozgás, a cukormentes étrend, a sok zöldésg és gyümölcs meghozza a kívánt hatást.
További ajánlott fórumok:
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- Valószínűleg lisztérzékeny vagyok. Érdemes allergológushoz fordulnom?
- Segítene valaki? 163cm vagyok, 53-54 kg, szeretnék 5 kg-t fogyni!
- 164 cm-hez 58 kg vagyok. Fogyni szeretnék, de nem tudok...
- Mindössze 2-3 kilót szeretnék fogyni- most 53 kiló vagyok, de lett egy kis pocak. Hogyan csináljam?