Lipo Slim - Visszakaptátok a pénzeteket? (beszélgetés)
Én a győriektől visszaszedtem 20000 ft-ot, igaz sokszor kellett telefonálnom. De sikerült, igaz, ennek már több mint 2 éve. Szintén fogyitablettát rendeltem, valami gyógynövényes cuccot.
Abban biztos voltam, hogy lefogyni nem fogok, egyszerűen csak kíváncsi voltam.
A Lipo Slim egy fogyasztószernek kikiáltott átverés. Sajnos én is kipróbáltam, mert bár éreztem, hogy baromság, nagyon kiváncsi voltam.
Nem használt semmit a csodaszer, de legalább nem is ártott. Azt ígérte a cég, ha nem sikerült lefogyni tőle, akkor vissza lehet küldeni az üres dobozt és akkor visszaadják az árát.
Igen, azt hiszem Győrben van a székhelyük, bár visszaküldeni Pestre kellett a Lipo Slimet.
Igazából megfoghatatlan a cég, mert állítólag külföldi, itt csak valami ügyintézők intézkednek és állítólag még ők sem tudnak elérhetőséget a gyártóhoz vagy terjesztőhöz, csak üzenni tudnak nekik a számítógépes hálózatukon keresztül. Na ez már nagyon gyanús!
Meg egy fél éve azt mondták, hogy azért jön ilyen lassan vissza a pénzem, mert külföldről utalják, de tavaly ősszel már állítólag Magyarországon volt, ma meg arra hivatkoztak, hogy lehet, hogy 30 napon túl küldtem nekik vissza a cuccot, ezért nem kapom vissza a pénzt.
Szóval, nem tudom, mit lehet tenni egy ilyen céggel és azóta is pofátlanul küldözgetik a hihetetlen ajánlataikat a legújabb fogyasztószereikről. Még mindig vidáman verik át az embereket.
Több, mint egy éve voltam olyan hülye és kipróbáltam a Lipo Slimet, természetesen, előre éreztem, hogy átverés, de tudjátok,milyen az ember, ha kíváncsi...
Szóval visszaküldtem, ez márciusban volt egy éve, azóta kb 15-ször telefonáltam, ma legutóbb. Mindig azt mondják, hogy jelzik a forgalmazónak.
Volt már valaki, aki visszakapta a pénzét?
Hogy élhet még mindig ez a cég, amikor egyértelmű, hogy átverik az embereket??
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- 45 felett fagyibabák visszakapása vagy elveszítése?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Szerintetek elobb vagy utobb mindenki visszakapja, amit tett/okozott?
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Mit jelent, ha emailt küldök és nem megy el, hanem visszakapom és azt írja, hogy Mail Delivery Subsystem?