Mit jelent, ha emailt küldök és nem megy el, hanem visszakapom és azt írja, hogy Mail Delivery Subsystem? (tudásbázis)
az 5.1.7 kód azt jelenti:
553 5.1.7
A postafiók szintaxis ebben a formában nem engedélyezett!
alapesetben a címmel van a baja, próbáld később is, ha nem gépelted el.
nem ez a kódja, de előfordulhat, hogy tiltólistráa kerültél a citromail-nél, előfordul. Eseltleg a lányod jelölte be véletlenül egy leveled spamnak és azért nem megy el a leveled.
azt hittem az övé is gmail
úgy emlékszem, hogy kell kapnod egy visszaigazolást, arra kattintani, hogy érvényes legyen a regisztráció.
de lehet, hogy csak keverem valamivel
na de az hogy lehet hogy másnak tudok küldeni,ö is tud küldeni söt fogadni is,,,,,akkor mi a fene lehet
idegesít a dolog
Technikai részletek állandó hiba:
Google megpróbálta az üzenet, de ezt elutasította a címzett domain. Javasoljuk, felveszi a kapcsolatot a másik e-mail szolgáltató további információk az oka ennek a hibát. A hiba, hogy a másik kiszolgálóüzenete volt: 553 553 Sajnáljuk, de a boríték címzett elutasításra került (# 5.7.1) (state 13).
gmail.hu
gmail.com
két féle van
ez a furcsa hogy mindent leellenöriztem már százszor
söt ezerszer,és nem jövök rá mi a probléma
vagy csőd van a postánál, (rossz a vonal)
esetleg, egy másik szolgáltatoval próbáld
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- 45 felett fagyibabák visszakapása vagy elveszítése?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Szerintetek elobb vagy utobb mindenki visszakapja, amit tett/okozott?
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Szeretném visszakapni a párom