Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta recept

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta recept

A Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta hozzávalói:
1 doboz (150 g) tonhalfilé szeletek konzerv (sós lében vagy olajban, mindegy)
1 közepes fej lilahagyma
6-8 kisebb csemege uborka
3-4 evőkanál majonéz


A Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta elkészítési módja:
A lilahagymát és a lecsepegtetett uborkát apróra kell vágni és összekeverni a lecsepegtetett tonhallal és majonézzel, és már lehet is enni.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lilahagymás-uborkás tonhalsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook