Lidl "ments meg doboz" (beszélgetős fórum)
Több évtizedes múltra visszatekintő termelők adták fel sajnos a paprika termesztést ,holott méltán híres volt a gyönyörű és finom paprikájáról.
Két éve élünk itt . Nagyon kedves és csendes falucska.
Hali! 😁
Itt újhullámosak vannak, fóliák nagyrészében nem paprika van.
Először tök, utána sárgadinnye. Vagy karalábé, vagy korai csemegekukorica, itt már leszoktak a paprikázásról.
Helló szomszéd😁
Itt minden második házban fólia (paprika).
Nem tudom, hogy mikor rakják ki, mert nagyon ritkán látok ilyen dobozt. Az elmúlt néhány hónapban 2x.
Budapest XV. kerület.
Az önkiszolgáló kasszák után van nálunk is, ahogy írod.
Sógornöm is sokat mesélt, míg élelmiszerboltban dolgozott.
Nem kerestek jól, de tudták kárpótolni magukat.
Most hogyan van, nem tudom.
Ahh, tudnék mesélni! :D
Inkább nem teszem. Egy biztos hogy,régen a lidl nem carakodott csomagolgatással, trükközéssel, mert ott a minőség volt a legfontosabb. Ott szerettem dolgozni. De a coop a cba az nagyon gatya . Mikor én voltam a pultban, sokszor mondtam a vásárlónak, hogy abból már én nem vinnék a helyében. :D
Sokszor jöttek oda hozzám, hogy mi a napi ajánlatom. :D
Ott egye meg a fene őket, ha más egészségén akarnak nyerészkedni.
Régen a Sparban volt ilyen. Ma már hazaviszik a dolgozók, nem kerül ki. Csak ami nem kell nekik sem... ki hiszi el, hogy egy multinál 4-5 db akármi jár le 🙂
A rengeteg darabolt sajtot gondolom átcsomagolják, ha nem penészes.
Ez tök jó dolog. :)
Nálunk a tescóban, be van az üzlet végébe húzva pár gurulós polc és arra van leakciózva a törött dobozos, hiányos, 'közelszavidős termékek. Hosszú sorban haladnak végig a vásárlók és turiznak.
Nem tudom, hogy ez minden nap így van e, mert párszor mentünk este, munka után be. Viszont tetszett és én is végig mentem. Semmi baja nem volt a zöldségeknek,hisz az nap jártak le. Potom pénzbe kerültek. :)
Én egyszer vagy kétszer találkoztam vele.
A kassza után helyezték el, tehát csak akkor találkoztál vele, amikor már fizettél.
Ha akarod, akkor mehetsz vissza újból, hogy fizethess.
Melyik megye?
Mert ez a Viharsarok...
Van oldalunk, hirdetünk cuccokat, most spec. pariszezon van, azért jönnek is.
A nagy és hibás zöldségeket inkább feletetem a jószágokkal, de ennek oka van.
Én még nem láttam ilyet, pedig 3 Lidl is van a városban.
De nem is szeretném elvenni a lehetőséget azok elől, akiknek valóban szükségük van ezekre a termékekre.