Hogy mentsem meg a házasságunkat! (beszélgetős fórum)
Ezt egyetlen percig se vitatom. Dönteni tudni kell.
Igazából nem a döntés a nehéz, hanem annak a súlya, hogy vajon jól döntöttünk-e, vagy mi lesz ezután.
Biztosan nincsen könnyű helyzetben.
De ki van?
Nekünk, másoknak csupa majális, havaj-dizsi-napszemüveg az élet?
Nem hinném.
Szerinted mennyi köze volt az én negatív hozzáállásomnak a helyzet ilyetén alakulásához?
Kevés dolog van a világon, amit utálok, ezek egyike a kárörvendés.
Most se azért írom ezt, és még azt se szívesen írnám le, hogy ugye én ezt megmondtam.
(Különben még nincsen lezárva az ügy, folytatódik az "add vissza a babaruhám" játszma)
Szia
most olvasom a véleményeket
szerintem az anyukádnak nincs igaza
megette a fene ha egy pasit nem nevelt meg a
saját anyukája
Egy ismerősöm mondta, aki evangélikus lelkész volt (amíg nyugdíjba nem ment) szerinte addig egyetlen papot, vagy lelkészt nem szabadna felszentelni, felavatni, beiktatni, amíg legalább 5 évet az élet bármely területén nem dolgozott!
De milyen igaza van!
Hát őszintén szólva van. Esetleg teherbe esik és onnantól ezerszer nehezebb lesz lépni...Én idealista és menthetetlen romantikus vagyok, bár 36 évesen már talán nem kellene... Micimacira várhat valahol egy IGAZÁN szerető férfi.
Nálam a szerelem kategóriába nem férnek bele az általa leírtak. A férje magához akarja kötni, ez nem vitás, de szerelem? Az én olvasatomban nem ilyen. Ezért nem kapna tőlem esélyt. Az más tészta hogy nem is mentem volna hozzá:))
Mikor kicsi voltam, apu ivott. Anyu néha nekiugrott... Aztán elváltak. Új pasija (később férje) agresszív volt ha ivott. Ordítozott, párszor meg akarta ütni anyut, ilyenkor közéjük pattantam. Anyu is piált.
Férjem apja hamar lelépett, nevelőapja agresszív alkoholista volt.
Mi nem iszunk, nem vagyunk agresszívek egymással. Van egy 16 éves fiunk, szeretetben nő fel, legnagyobb problémája hogy az apja meg az anyja előtte ölelkeznek:)
Érted hová akarok kilyukadni? Az otthon látottakat nem feltétlenül mintaként, hanem ellenpéldakánt is használhatjuk ha felnőttünk. A MI DÖNTÉSÜNK. Ahogy a férjedé is.
Valóban egy kicsit talán elkapkodottnak tűnő házasság megmentésén mesterkedünk, ezt elismerem.
Azt, hogy ők mennyire és milyen módon szeretik egymást, csak ők tudhatják.
Azért egy próbát mindenképpen megér!
Van valami veszteni való?
Ok, meg lehet találni vele a hangot. Változást is lehet elérni?
Nem egy több éves kapcsolat hullámvölgyéről beszélgetünk...
Nézd, én 19 éve vagyok együtt a férjemmel. Tudom milyen az, ha egy férfi szeret egy nőt...
Miből tudod hogy szeret a férjed?
Olyan embert még nem hordott a hátán a Föld, akivel nem lehet megtalálni a hangot!
Persze vannak egyszerűbb és összetettebb esetek.
További ajánlott fórumok:
- A férjem lányai a házasságunk mérge
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Mit tehetnék, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?
- A párom fia miatt megy tönkre a házasságunk
- Ha csinálok a Microsoft Office Wordbe 9diás dokumentumot, hogy mentsem rá Cd-re?
- Egy kis változatosság kellene, hogy megmentsem a házasságunkat