A férjem lányai a házasságunk mérge (beszélgetés)
Mindjárt sírva fakadok a gusztustalan női viselkedésen.
Te tényleg elhitted, hogy ennyi volt?
Egy olyannak, aki megütött?
Vajon a feleségével mit csinált?
Lehet, hogy nem engedte a lányokat az anyjukkal, mert esetleg nekik is beígért egy kis verést?
Elég naiv vagy!
Az exe mit mesélt? Biztos vagyok benne, hogy nem csak a lányokat szapulta, hanem a párod esetleg neki is adott egy-két fülest.
csak gondolom nem akarod elhinni, mer azt hiszed, hogy veled más lesz, mint az előzőkkel és majd te megváltoztatod, mert téged jobban szeret.
Kutyából nem lesz szalonna...
Közben már olvastam, és már nem is érdekel a téma, mert látom, hogy csak túl van színezve és nagyon kihegyezte a FI a férj lányaira, holott mind benne vannak nyakig.
Valóban picike a 2 éves, de én úgy érzem, hogy FI azt várná, hogy mindenki ugrálja körül a picit, ami el is várható, hiszen pici, de lehet, hogy ő ezt másként akarja elérni.
Az meg, hogy eljut oda egy férfi, hogy egy fülessel zárjon le egy vitát, hát menjen a fenébe! Ebben nem a lányok a hibások. Gondolom a pasi házassága sem véletlenül ment tönkre, ahogy a következő kapcsolatai sem, és ez sem...
Tipikus fehér söpredék ez a banda,az anyjukkal az élen.
Minél hamarabb eltünni a közelükből a picikéve!.
Szorítok ,hogy rendbe jöjjön az életed🤞
Mi az istóknak kelllett egy ilyen bagázsba beházasodni?
És a manusz még verekszik is??
Nagyon szívesen meghallgatnám a két leányzót is, valószínűleg az ő viselkedésüknek is oka van.
Miért vált el a férjed a lányok anyjától?
Lehet megesküdött a nő, hogy egy életre tönkreteszi volt férjét, mert otthagyta és ehhez a lányokat használja fel. Lehet, e miatt nem működött a férjed következő kapcsolata sem.
A lányok meg mostanra úgy el lettek cseszve, hogy képtelenek normálisan viselkedni. Az anyjuk a gyűlöletet, kihasználást és a zsarolást nevelte beléjük.
Homályosítsd fel apucit, hogy szörnyetegeket neveltek.
Menekülj a kicsi fiaddal együtt, hogy jóember lehessen belőle.
Basszus,ez egyre ijesztőbb.
Addig lépj amíg nem késő.
Ez nem rivalizálás.
Esélyetek sincs.
El vagytok taposva.
Csudálatos bagázs!
Most majdnem csúnyán kérdeztem..
Magyarok vagy romák?
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Hogy mentsem meg a házasságunkat!
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- A párom fia miatt megy tönkre a házasságunk
- Férjem vegyszerekkel dolgozik, melyek a bőrébe is beivódnak. Meddig bírja a bőr? Mérgezést okoz?
- Egy kis változatosság kellene, hogy megmentsem a házasságunkat