Férjem vegyszerekkel dolgozik, melyek a bőrébe is beivódnak. Meddig bírja a bőr? Mérgezést okoz? (tudásbázis)
Persze hogy okoz!
Sőt felszívódik és elraktározódik a szervezetében!De van megoldás, nekem segített, ha érdekel írj üzenetet.
szia
a vegyszerek nem a bőr - hasznos krémjei.
a szervezete jelezni fogja ha elég volt, börpirosodással, excémával és különböző sulyos tünetekkel, nem biztos hogy hasznos megvárni a test tiltakozását
bizonyos helyeken, esetekben a védő kesztyü és ruha segit- het.
Addig birja a bőr ameddig az ellenállóképeség 100-as
üdv
gyakorlatilag mérgezi magát.
az tuti, hogy előbb-utóbb megbetegszik tőle, neadjisten belehal. a kérdés csak az, hogy mikor :(
váltson munkahelyet!
Egyedüli megoldás a megfelelő védőruha, vagy tudom nehéz váltani a mai világban, de új munkahely.
Kásőbbiekben esetleg rákos elváltozás is lehet.
Ha van rá mód,másik munkát kell keresni!
Lehet,hogy a bőrének nem lesz komoly baja,de a májának igen!Az egészség a legdrágább!
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Kertészkedjünk vegyszerek nélkül, ahogy azt régen is tették.
- Takarítógéphez milyen házi praktikát ajánlotok? Valami olcsóbb megoldás érdekelne a drága vegyszerek helyett...
- 2 db fatüzelésű kandallóval fűtünk, kell tartanunk a szén-monoxid mérgezéstől vagy ez inkább csak gázfűtés esetén fordul elő?
- A Drava kancsós tej vegyszeres vizzel lehet felöntve? Nem hallott valaki arról, hogy valami mérgező anyag lehet benne?
- Takarítási trükkök vegyszerek nélkül