Liba leszek a Mennyországban? (beszélgetés)
ez egy,nagyon érdekes és,tanulságos törénet!
a húségről és,a szerelemről.
Ezt nem értem.
Megérte?
Honnan lehet majd megtudni, hogy megérte-e?
Szia:)Szerintem nem.Nem a végső elszámoláskor.Az emberek menet közben is számot vetnek a dolgaikkal/én legalább is,de szerintem mindenki/
és már az esemény után eldöntik,hogy elcseszték -e,és megérte volna-e a dolog ,és főleg bánják-e?!Nem kell ehhez egy élet számadása...
És persze partnerfüggő,érdemes-e és érdemes-e rá ill. megérdemli-e a dolgot?!Ha eldöntrötted tiszta lekiismerettel akkor nyugodtan lépsz túl, vagy esetleg lépsz bele...De attól még liba maradsz:)
Egy szóval nem mondtam, hogy nem tiszteletre méltó vállalkozás. Csak azt nem értem, ha valaki vállalja, akkor miért panaszkodik saját libaságára és mit törődik mások véleményével.
Magánügy, sem nem tragikus, sem nem dicsőséges.
Eszembe jut az a történet, amikor már-már fogatlan 70 éves mama elment gyónni és bevallotta, hogy gyakran csalta az urát.
A gyóntató kiváncsi lett, hogy mégis hányszor és mikor ezért rákérdezett.
40 évvel ezelőtt volt a válasz.
És eddig nem gyónta meg?
De igen csak olyan jó róla beszélni.
Azért tartották libának magukat a nők a topicban mert csak hivatasloan szexeltek:)
Nem,nem emiatt vagyunk libák,mert nem merünk,hanem azért mert mérlegelünk,és nem AKArunk..
erre gondoltam.Tudom a fiúknak valszeg szexibba kikapós nő,de legtöbben nem azért nem bevállalósak mert félnek,hanem mert egyszerűen a pasi nem éri meg...Nem téged bántottalak,ne vedd magadra,te legalább felvetted a kesztyűt,és ezt becsülöm benned:)
Melyik tanácsra is gondoltál?
Úgy konkrétan.
24 éves korban még senki nem kész arra, hogy pokolra jusson.
Libának tartották magukat a nők ebben a topicban, mert csak a "hivatalos" vonalon szexeltek
Azt semmiképpen, ha egy 21 éves lány szemet vet egy tizennyolc éves srácra és eléri a célját. ----kivéve ha marhára fél tőle,és nem akarja,de amúgy nem erre értettem,azt,hogy a pokolra jutok!!
Amúgy köszönöm szépen a kioktatást Mr szexológus,gondoltam,hogy nem a víz pumpálja fel a férfiak farkát!részemről ez a topik lezárva!!!
Mr.nagyokos!
Azt semmiképpen, ha egy 21 éves lány szemet vet egy tizennyolc éves srácra és eléri a célját.
Ha emlékeim nem csalnak (nem naplóztam), 19 voltam, amikor 23 éves barátnőm volt, de nem erőszakolt meg, hanem rámenős volt, ezt mi így mondjuk.
Ha még eddig nem tudtad volna a merevedéshez a vér pumpálása kell, azt pedig belső pumpa csinálja.
egy idő után felébrednek,csak nem szólnak..:))
akkor mit neveztek erőszaknak?
Akkor neki műfütyije volt, csak nem vetted észre.
Fel szoktak ébredni a férfiak.
Ezt nem nevezzük erőszaknak.
ez az után volt,miután szakítottunk!:)
Hogyne tudnám,hogy meglehet egy férfit is erőszakolni???háhá :DD
főleg,mikor mély álomba zuhan! :)
Ez az közben volt, vagy utána volt?
És ki találná ki, hogy nem egy személyről beszélsz?
Egy fiút egy nő meg tud ugyan rontani, de az kevésbé látszik, mint a lányoknál és nem is akarják kiheverni a fiík a sokkot, hanem megismételni.
(A férfiak megerőszakolása elég nehéz feladat.
Nem úgy szokott az erőszak megtörténni, hogy
Akkor a nő magára teperte a férfit)