Leukémia-kísérleti gyógyszer, hallott már róla valaki? (tudásbázis)
Szia!
Köszi,hogy írtál.
Igen légyszi kérdezd meg,hogy őt kezelik-e ,és ha igen mivel.
Apunál a nilotinib (Tasigna) nevú gyógyszert akarják kipróbálni
szia!
Először is mielőbbi gyógyulást apukádnak,sajnos sejtem min mehettek keresztül édesanyám már másodszor küzdötte le a rákot 6 éven belül,de neki nem leukémiája volt hanem emlő rákja és most pedig nyirokmirigy rendszert támadta meg,de hála isten jól van:-)
Csak azért írok most mert az én szomszédom anyukája is tudtommal leukémiával küzd és ő túl van egy őssejt beültetésen amit valamikor nyáron csináltak neki ha jól tudom és most dől el hogy neki is szüksége lesz e erre a kezelésre amiről te is érdeklődsz ha szeretnéd megkérdezem hogy ők hogy vannak illetve tud e valami konkrétabbat mondani,de ha küldesz priviben egy e-mail elérhetőséget azt is továbbítom neki ha gondolod.
Kitartást apukádnak és az egész családodnak!
Üdv,Kriszti
Sziasztok!
Olyanokkal szeretnék beszélgetni,tapasztalatot cserélni,aki leukémiás,vagy családtagja az,és kemoterápiás kezelést kap.
Apukám leukémiás,és most Pesten egy kísérlet kezelésen fog részt venni.
Ami állítólag meg szüntetheti a betegséget
Hallot róla már valaki?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Acai Berry Thin - ki hallott róla, ismeri?
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- Ismered a Cerucal nevű gyógyszert? Mi a véleményed róla?
- POLLENSZŰRŐ MASZKOT hol lehet kapni? Egy-két gyógyszertárban kerestem -még nem is hallottak róla. Használtatok már ilyet?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?