Léteznek férfiak, akik gyantázzák az arcukat? (tudásbázis)
Elég gusztustalan.:D( Majomember van egy jó pár:D)
Ha mi nők szedjük,akkor Ők is szedessék le!!!
Hajajj-nem csak az arcukat.
T@küket is gyantáztatják manapság:D))))))))))))
kizárt. Igaz vagy nem, az indiános könyvekben azt olvatam, hogy ők kitépik szálanként.
Ezt sem próbálnám ki
arcot nem szoktak gyantázni!
Mindenhol máshol már a férfiak közt is elterjedt szőrtelenítési módszer.
Anonima, senkit nem szeretnék rávenni erre, nem kell aggódni:)
Egyszerűen érdekel a dolog.
Én nem tudnám elviselni, hogy szőrös... áá.
Volt pasim, akinek volt mellkas, láb és kéz szőrzete ,de undorodtam tőle. Sosem tudtam hozzá bújni ,vissza taszító volt számomra, ráadásul az érzékeny bőrömet is kikezdte.
Uh. én kifejezetten örülök hogy vannak pasik, akik mindenütt szőrtelenítenek :)) Bele értve az én hapsimat is :)
Arcgyanta pasinak?
Komoly veszélyei vanak,bőr alatt,gennyes ,fájdalmas csomók aminek sebészeti beavatkozás a vége.
Felejtsd el ,kedves topikindító,nem tudom kit szeretnél rávenni,de valószínű,hogy szegénynek heges arcal kell majd leélni az élete hátralevő részét:-)
A Travik sem gyantáznak( arcot),a transzik,meg tetsztoszteront blokkoló hormon tablettákat szednek,amitől lassabban nő a szőrzetük.
Megkérdeztem páromat és azt mondta, hogy persze, és őket hívják b.zinak :D
Egyébként pedig egy férfi legyen szőrös, de ez már az én véleényem :))
Sziasztok!
Hááááááááát....szerintem nem nagyon!A pasik többsége irtózik a fájdalomtól,márpedig az arc elég érzékeny,biztos,hogy nagyon fáj!
De biztos van olyan pasi aki bevállalja!:)
Férfiaknál szőrtelenítés????? :S:X Fúúúúj máááár! :S
:)))))
Hát az lehet :D
Ők amúgy is nehezebben tűrik a fájdalmat, mint mi nők :)
Juj, az nagyon durva lehet...
Lábon, kézen, mellkason szerintem jóval gyengébb a szőrzet, mint az arcon és nem is olyan vékony, érzékeny a bőr. Ha csak belegondolsz, hogy serceg a borotva borotválkozás közben.
Nos, arc gyantázás?:) Lehetséges, hogy van ilyen :D
Az én pasim a lábát,kezét és mellkasát gyantáztattja,il. epilálja. De arcról speciel még nem hallottam... bár lehet hogy van ilyen is :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Vélemények a földönkívüliekről
- Twilight Saga-avagy vámpírok léteznek?