Létezik olyan, hogy egy pasi nem "mer" írni? Miért lehet ez? (beszélgetés)
tudod, az a baj, hogy amig meg vagy rekedve 12-13 eves tini kiscsaj szintjen, addig nem lesz normalis parkapcsolatod. elvileg felnott no vagy, egy regi ismeros, osztalytars elhivott kavezni, dumalni, mikor hazajon. erre te ugy teszel, mintha 12 eves mancikanak vegre meghuzta valaki a hajat, es gyorsan elmeseli mindenkinek, es izgatottan ragja a kormet, hogy vajon mi lesz?
mi lenne? annyira ismered mar, hogy tudd, milyen fazon kivul-belul, hogy azota milyenne valtatok, lenne-e koztetek vonzodas, az szemelyesen fog kiderulni. lehet orulni, ha tetszett neked a srac, de ha tiniszinten eled meg, nyilvan semmi nem lesz belole, hacsak o is szinten megrekedt pali
Én nem értem mi a kérdés..
Az emberek változnak,az ízlésük is..orulj neki ha fejlődött agyilag azóta.
Nem tudom ebben mi az érdekes.
Ja h bejossz e neki..azt majd eldönti ha talalkoztatok 😀 ha nem akkor nyilván észre fogod venni.
Mi 2020-ra, az fix.
De hogy mikor lesz rend abban a fejben, ami ennyi néven fut, arra semmi garancia....
Karácsonyra lefogyunk, tuti! :D
De melyikre??? :D
Ebben a szövegben felfedezhető némi rafinéria, eljátssza a félszeget, hogy ezáltal legyen szimpatikusabb. Ez nehezen hihető ha valaha nagymenő volt. Ugyanakkor tetten érhető a puhatolózás: mit szólnál hozzá ha....
Nem nyílt, mert a visszautasítás szégyenét nem bírná elviselni egy nagymenő. További kezdeményezést vár tőled, hogy később ő ülhessen a magasabb lovon.
Tuggyuk.
Hiszen te is így vagy...
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- A lehetetlen nem létezik...
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?