A lehetetlen nem létezik... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A lehetetlen nem létezik...
Nekem nagyon tetszik ahogy kiállsz magadért, itt a válaszoltak alapján.
A cikk lehetne egy kicsit érzelmesebb,bővebben leírhatna egy találkozást vagy beszélgetése, de szerintem így is sokatmondó volt, tudni kell olvasni a sorok között is.
Várom a folytatást.
... nincs vége amig nincs vége!
Miért kéne feltüntetni, ez nem egy (ahogy ti mondtátok) irodalmi alkotás??! Úgy vélem, hagy döntse el a szerző/író, hogy mit ír-ti csak élvezzétek/vagy ne, amit olvastok :)
Az értelmemről meg plíz ne nyissunk vitát, asszem megengedem hogy tegezz, de a sértegetést kikérem, mert kikérhetem magamnak :)
És-sel nem kezdünk mondatot, de: és most peace :D
Írtam már csókolom, hogy nem török irodalmi babérokra- öröm ide benézni, annyi itt a kedves ember. Nem hagyom abba az írást, hátha egyszer alkotok kedvetekre valót :P
Áldott Karácsonyt mindenkinek!!
Még sosem olvastam olyat, ahol nem tüntették fel, hogy ez csak kitalált történet!
Tényleg más világban élsz, nem érdemes leállni veled, nem fog eljutni az értelmedig...
Ja ezt csak így a cikkhez kapcsolódó fórum 33. hozzászólásában említed meg?? Talán nem a cikk elején kellett volna leszögezni, hogy az olvasó is tudja, ez nem rólad szól, hiába íródott egyes szám első személyben?
Ezzel az egyetlen mondattal gyakorlatilag az összes kritikát elkerülhetted volna... de látom, neked épp ez a lényeg, hogy így vagy úgy, de foglalkozzanak veled. Elég rossz életed lehet :(
Bocs, hogy beleszólok, de aki maga miatt ír, az naplót szokott írni.
Aki mások miatt, azaz másoknak ír, az választja a nyilvánosságot és ír cikket, könyvet stb...
A gólya kedves állat, azt hittem tetszeni fog...
További szép napot nektek!
Kedves Gréti! Köszönöm a gólyát!
Érdekes lenne már nyugdíjasan :D:D
Neked viszont két tucatot belôle!
????????????
Hát utána kellett néznem, hogy mi is ez?
Mint irodalmi mű, hát....
Viszont, igaz ami igaz, sokkal rosszabbakat is kiadnak unatkozó, "csöpögő önigazolásra" vágyó szingliknek!
Mert szerinted milyenek a nők?
Nem szoktam titkolni, ha valami nem tetszik. Utálom a sunnyogást, hazugságot.
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- A lehetetlen nem létezik?
- A lehetetlen nem létezik (folytatás)
- A lehetetlen nem létezik? Mégis! Nyelvvizsga 2 hónap múlva?