Létezik olyan, hogy a párom nem enged el - szakítás? (beszélgetés)
Mi nem zaklatjuk egymást, spontán akkor is vagyunk egymásnak, ha nem vagyunk!(Egyébként ha nem az adott a külső körülmények vannak val. szín nagyon boldogok lennénk egymással). Ez más mint amiről te beszélsz, az aljas és gusztustalan szerintem is. Mi szelídek vagyunk és külön külön magunkba szenvedünk a másik hiányától. Amit a napi munka, telefon beszélgetések (a legfontosabbra szorítkozva) enyhít!
Ő másik kapcsolatot kezdeményezett, nekem is van más kapcsolatom. És tartjuk egymástól a 3 lépés távolságot. De valahol még mindig ott vagyunk egymásnak!
akkor az egy szerető család és nem a gyerekek miatt vannak együtt, hanem szeretik egymást!
és akkor nincs miről beszélni:)
Mint emlitettem, van olyan kapcsolat, ahol a felek nem albérlőként élnek, és tekintettel vannak a gyermekeikre, szerető légkörben nőnek fel..
Sajnálom, hogy te ezt nem tudod elképzelni-de létező és működő dolog.
én ezt nem hiszem el mert:
1: a gyereknek azt kell megtanulni,hogy mi a szerető család! nem az, hogy együtt élünk, mint albérlők! nem csak az a rossz házasság, ahol verekedés van, hanem az is, ha nincs szeretet és ezzel a legfontosabbtól vonod meg a gyereked! a mintától!
Van olyan rossz kapcsolat, hogy a felek baráti viszonyban vannak. Minden harag, cirkusz, vita, késdobálós levegő-nélkül.Ahol a gyerekek igen jól érzik magukat, és boldogok.
Még ha számodra ez hihetetlen-akkor is.
ezt nem hiszem el! a gyerek általában nem kell a férfinek! mihez kezdene vele? mit gondolsz? ez csak érzelmi zsarolás! fogd a gyereket és lépj!
nincs mit gondolkozni ezen!
No akkor ha félsz tőle a zaklatástól, stb akkor kérned kell egy távoltartást..
Kérdés csak annyi, hogy a kicsit mennyire akarod hogy láthatás, gyerektartás legyen...
Én ennél fiatalabb kicsivel csináltam végig...
Amíg nincs hivatalos gyermekelhelyezési papír mindkét szülő azt csinál amit "akar", csúnyán mondva; oda viszi akkor és addig ameddig akarja...
Hivatalos papír szerint, mikor én mentem ezen végig a gyermek 3 éves koráig felügyeleti láthatás kérhető, de hetente többször 1-2 órára a másik szülő is kérheti a láthatás jogát.
3-6 éves korig hetente egy nap
6- éves kortól kéthetente egy hétvége
illetve minden szünet fele ideje a másik szülőt illeti meg.
Kivételt képez a megegyezés szerinti időszakok...
Pl: ünnepeket is le kell írni hogy, hogy oszlanak meg... (agresszívabb szülők esetén, egyébként ez lehet személyes megegyezés)
Hacsak a bíróságon másként állapodtok meg...
És érdemes tartani a leírtakat a viták elkerülése végett...
á az nem ilyen.
Ez csak egy mezei érdekről és kihasználásról szól nem többről.
További ajánlott fórumok:
- Szabad utat engedek a páromnak.
- Mit tegyek a párommal? Szakítás vagy tolerancia, meddig húzzuk?
- Szakítás után, hogyan engedjem el lelkileg is?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- Létezik olyan ruhamárka, ami jó minőségü és egy minimálbéres meg tudja magának engedni?
- Önkormányzati lakásnál létezik még lelépési dij? Annó több 100ezret fizetett párom...