Létezik olyan ruhamárka, ami jó minőségü és egy minimálbéres meg tudja magának engedni? (tudásbázis)
Szia!
Én sok cuccot vettem a hádában,néha szokott lenni ilyen mindenre 50% akciójuk,olyankor 2 ruhát tudok venni olyan 3000ft körül,mindent több évig tudtam hordani,jó minőségű és nem kínai tucatáru.Vannak olyan márkák is ott,amik eredeti áron megfizethetetlenek még egy igen jobban kereső nőnek is (pl french connection).
Cipőben meg csóra,én pl tiszta bőrcsizmát vettem 3800-ért,egész telet kibírta ennyiért még rossz kínait sem tudnál venni.
hát, pedig a turinál olcsóbban sehol sem fogsz kapni jó minőségű ruhát.
és hát igen, a sok pelyva közül kell kiválasztani az értékes szemeket, és az idő, türelem, és sok próba.
de ez is olyan, hogy vagy időd van, vagy pénzed. a kettő közül valamelyiket rá kell szánnod a dologra.
a markanelkuli nem jo??
hoztak nekem mar az angol turibol armani es chanel kosztumot
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Melyik a kedvenc ruhamárkád és miért?
- 2003-tól, egy minimálbérre (8 óra) bejelentett apukának, kötelezően mennyi gyerektartást kellett és kell fizetnie?
- Tudtok olyan hitel, kölcsön lehetőséget ajánlani 1, 5M-ra ami minimálbérre épül?
- Létezik költséghatékony, de mégis jó minőségű pelenka?
- Szerintetek létezik olyan rúdba kapható felvágott, ami viszonylag olcsó, és jó minőségű?