Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt? (beszélgetős fórum)
Ez igaz, de aki nem akarja a tuskeket az ne menjen a rozsak koze:))))
Elhiszem, hogy lesujto lehet a vege, de tobbet is tanulsz belole az emberi kapcsolatokrol, epp ezert, mert barat is. Sztem ettol csak TOBB, nem kevesebb a viszonyotok:)
..a barátság szentélyét, tiszteletben kellene tartani..
egy barátság sok mindent kibir, de a viszonozatlan szerelmet, tuti nem..
..a kérdés az..(?) hogy hogyan., attól a pillanatól kezdve csak materiális..
sajna.:(
Nekem van, volt olyan kapcsolatom, amiben nem volt szerelem, de nagyon jól összepasszoltunk, egyforma volt az érdeklődési körünk, mindenben megértettük egymást. felszabadultak és jókedvűek voltunk egymás társaságában és már pár nap után hiányzott a másik. Ha nem tudtunk találkozni, akkor is telefonon, és sms-el érdeklődtünk egymás iránt.
Nem tudom, ez mi, de szerelem nélkül is boldogok voltunk.. :)
Abban igazad van, hogy a kérdés nem volt egyértelmű.
Szereted, vagy szerelmes vagy bele.
Tudjuk, nagy különbség.
IGEN!!!
Jó hír ez vagy nem, nem tudom.
Bammeg...
Nem lesz javító-felelés?
Most kaptál ötöst, és rögtön alkoholizálsz????
Egyesfiamüljle!
:DDDD
Jó, akkor otthon pezsgőt bontunk, hogy már nem állok bukásra...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?